Bever πράσινο τσάι για αποτοξίνωση και μείωση βάρους

greren.medium.png

Παρόλο που είναι χειμώνας όλοι θέλουμε να διατηρήσουμε το σωματικό μας βάρος σταθερό ή ακόμα και να το ελαττώσουμε. Πολλοί είναι οι τρόποι που μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό… τους οποίους ενισχύουμε με το μοναδικό ρόφημα… Bever Πράσινο Τσάι, το οποίο προσφέρεται σε μορφή ταμπλέτας και μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο, με χαρακτηριστικό του την ιδιαίτερη γεύση και τα μοναδικά του αποτελέσματα. Ιδανικό για όλους, ακόμα και για αυτούς που θέλουν μόνο να απολαύσουν ένα ρόφημα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Ποια είναι όμως η δράση από το πράσινο τσάι;

Το πράσινο τσάι, ενεργοποιεί μηχανισμούς που κάνουν το μεταβολισμό μας να λειτουργεί καλύτερα, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγαλύτερη καύση από θερμίδες, συνδράμοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση του σωματικού βάρους, ενώ έχει δείξει ότι είναι ένα φυσικό συστατικό που μπορεί να μας βοηθήσει και στη μείωση της «κακής» χοληστερόλης.

Συνδράμει στη διάσπαση του λίπους, καθώς οι κατεχίνες που περιέχει ενεργοποιούν την καύση του, και ιδιαίτερα αυτό που βρίσκεται στην περιοχή της κοιλιάς, με αποτέλεσμα την αύξηση της απώλειας βάρους. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι κατεχίνες που βρίσκονται στο πράσινο τσάι είναι σε αυξημένη ποσότητα, αφού η μη αυξημένη επεξεργασία του κατά τη διάρκεια της παραγωγής του τις αφήνουν χωρίς να καταστραφούν σε αυτό.

Παράλληλα, μία ακόμα βασική ιδιότητα που μας προσφέρει το πράσινο τσάι είναι η αντιοξειδωτική του ικανότητα. Με απλά λόγια βοηθάει τον οργανισμό μας να «διώξει» τις τοξίνες και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες. Το πράσινο τσάι όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, είναι πλούσιο σε κατεχίνες, οι οποίες επιταχύνουν τη λειτουργία του συκωτιού και την παραγωγή αποτοξινωτικών ενζύμων.

Ενώ, να αναφερθεί ότι το πράσινο τσάι πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί και ως ένα συστατικό που σχετίζεται με την καλύτερη την λειτουργία της πέψης, κάνοντάς την να είναι πιο αποτελεσματική με την απομάκρυνση των αποβλήτων από την περιοχή του εντέρου.  Αυτό βοηθά να απελευθερωθεί το σώμα από τα τοξικά στοιχεία και άλλες τοξίνες που προέρχονται από το περιβάλλον. Καθώς το σώμα αποτοξινώνεται, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σε καλύτερη θέση να λειτουργεί καλύτερα, και διαθέτει καλύτερη αντιμετώπιση στους εισβολείς, με τη μορφή των ξένων βακτηρίων και ιών.

Ζητήστε το Bever Πράσινο Τσάι σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.bever.gr.

bever.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons