Σχεδόν 500.000 Ιταλοί κάνουν γιορτές με γρίπη

anergia.medium.jpg

Σχεδόν 500.000 Ιταλοί κάνουν γιορτές με γρίπη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, έως τώρα, ο ιός της γρίπης έχει μεταδοθεί σε 477.000 Ιταλούς, ενώ αναμένεται η φάση ανώτατης διάδοσής του να ξεκινήσει αμέσως μετά την γιορτή των Θεοφανείων.

Λόγω, πιθανώς και των σχετικά υψηλών θερμοκρασιών, φέτος οι Ιταλοί με πυρετό και τα διάφορα συμπτώματα της γρίπης είναι λιγότεροι απ” ότι την ίδια περίοδο του 2014. Αποτελούν εξαίρεση οι κάτοικοι των περιοχών του Τορίνο, της περιφέρειας Τρεντίνο, στα σύνορα με την Αυστρία και της Μαζιλικάτα, κοντά στην Καλαβρία, στην Κάτω Ιταλία.

«Όποιος έχει ανεβάσει πυρετό ή έχει ισχυρό πονόλαιμο, καλό θα είναι, τις ημέρες αυτές, να αποφεύγει να φιλά συγγενείς και φίλους. Καλύτερα, αν θέλει να είναι ούτως ή άλλως εκδηλωτικός, να τους αγκαλιάζει και να τους εύχεται, με τον τρόπο αυτό, καλές γιορτές», λένε οι γιατροί, σε συνεντεύξεις τους στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Όσο για την διατροφή συμβουλεύουν, όπως πάντα, τους ασθενείς, να προτιμούν άπαχα φαγητά (παρά τις διάφορες παραδόσεις των εορτών), λαχανικά, φρούτα και να φροντίζουν για συνεχή ενυδάτωση.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons