ΙΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΣΑΥ: ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ 31/12/2015

Προς 
τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Τ.Σ.Α.Υ. 
κ. Ευστάθιο Τσούκαλο 
Αχαρνών 27
104 39 ΑΘΗΝΑ


Κύριε Πρόεδρε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, στη συνεδρίασή του της 7ης/12/2015 αποφάσισε ομόφωνα όπως σας ζητήσει παράταση του χρόνου εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών των ιατρών ελευθέρων επαγγελματιών και πέραν της 31ης/12/2015. 
Πιστεύουμε πως η αιτηθείσα παράταση είναι επιβεβλημένη καθώς οι ιατροί μέλη μας είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση, αφού παραμένουν απλήρωτοι από το σύνολο των πρώην ασφαλιστικών ταμείων, νυν ΕΟΠΥΥ, επί σειρά ετών για τα ληξιπρόθεσμα, έχει μειωθεί δραματικά το πραγματικό τους εισόδημα ως αποτέλεσμα των νομοθετικών ρυθμίσεων περί αδιάκριτης μείωσης του κόστους στην Υγεία (υποκοστολόγηση εξετάσεων, clawback, rebate κλπ).
Πέραν αυτών ο ΕΟΠΥΥ για μια ακόμη φορά δεν έχει προβεί στην εξόφληση τρεχόντων οφειλών του προς τους παρόχους υγείας με τους οποίους έχει συμβατικές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα την ανικανότητα των μελών μας να ανταποκριθούν στην υποχρέωσή τους περί καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Άννα Μαστοράκου            Γεώργιος Πατριαρχέας 


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons