ΙΣΑ: Τι αποφασίστηκε στη συνάντηση για τις συμβάσεις factoring

Συνάντηση με ιατρούς μέλη του ΙΣΑ και τις Επιστημονικές και Επαγγελματικές Ενώσεις με θέμα τις συμβάσεις Factoring, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να καθοριστούν οι από την Νομική Υπηρεσία του ΙΣΑ οι περαιτέρω ενέργειες τις οποίες πρέπει να πράξουν οι ιατροί για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση αποφασίστηκαν τα εξής:

α) οι ιατροί δύνανται έως τις 27/11/2015 να καταθέσουν στην Τράπεζα Πειραιώς την κατάσταση οικονομικής πληροφόρησης με τα σχετικά δικαιολογητικά.

β) Αποφασίστηκε η κοινοποίηση εξώδικης δήλωσης–καταγγελίας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και των Ενώσεων κατά της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία θα διαμαρτυρόμαστε για την αδικαιολόγητη αδιαφορία της Τράπεζας να διεκδικήσει τα εκχωρημένα σε αυτή και οφειλόμενα ποσά από τον ΕΟΠΥΥ, τα οποία υπερβαίνουν μάλιστα το χρέος των ιατρών προς την Τράπεζα και τα οποία δύνανται να συμψηφιστούν με το οφειλόμενο ποσό. Ως εκ τούτου εφόσον η Τράπεζα συνεχίζει να αδρανεί για την υποχρέωση διεκδίκησης των οφειλόμενων ποσών του ΕΟΠΥΥ προς του ιατρούς , ο ΙΣΑ θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την διεκδίκηση των ποσών αυτών.
γ) Αποφασίστηκε να γίνονται οι επαφές με την Πειραιώς Factoring και τις Τράπεζες για την δανειοδότηση των ιατρών μέσω της επιτροπής που έχει ορίσει το Πανυγειονομικό Μέτωπο υπό την προεδρεία του προέδρου του ΙΣΑ κ. Γ. Πατούλη.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Ταμίας του ΙΣΑ, Πρόεδρος της ΠΟΣΚΕ και της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος κ. Φ. Πατσουράκος, ο Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ κ. Ευριπίδης Μπιλιράκης και Πρόεδρος της Ε.Ν.Ι.Μ.Α.Α., ο κ. Θοδωρής Χατζηπαναγιώτου Πρόεδρος Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ., Πρόεδρος Ένωσης Πυρηνικών Ιατρών, ο κ. Ιωάννης Κλεινάκης Γενικός Γραμματέας Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ. και μέλος ΔΣ ΠΕΕΒΙ, ο κ. Γεώργιος Βουγιούκας Πρόεδρος Π.Α.Σ.Ι.ΔΙ.Κ., ο κ. Θεόδωρος Γεωργακόπουλος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Ακτινολόγων, Γεώργιος Τσαγρής Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Φυσικοθεραπευτών, ο κ. Ανάργυρος Πλακιώτης Γενικός Γραμματέας Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Ενόπλων Δυνάμεων και επίτιμος πρόεδρος ΠΕΕΒΥ, ο κ. Δημήτριος Τριανταφύλλου Αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Επαγγελματιών Απεικονιστών Ελλάδος, ο κ. Ιωάννης Μαρμαράς Αντιπρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, ο κ. Ανδρέας Θωμόπουλος Μέλος Δ.Σ. Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, η κ. Μπετίνα Κρούμπχολντς Μέλος Δ.Σ. Π.Ε.Π.Φ.Υ.-Ε.Ο.Π.Υ.Υ.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons