Στο «κόκκινο» το Ακτινολογικό Τμήμα του «Θριάσιου» Νοσοκομείου

thriasio1.jpg

Σε οριακό σημείο η λειτουργία του ακτινολογικού τμήματος στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο, καταγγέλλουν οι ειδικευμένοι γιατροί, οι οποίοι γνωστοποίησαν το πρόβλημα στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ).

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ο αριθμός των ειδικευμένων γιατρών, καθώς και των ειδικευόμενων είναι ανεπαρκής και παρά τις προσπάθειες τους, παραμένει μια γενική εφημερία του Νοεμβρίου εντελώς ακάλυπτη και δέκα εσωτερικές εφημερίες που καλύπτονται με εφημερία ετοιμότητας από ειδικευμένο, χωρίς την παρουσία ειδικευόμενου στο Τμήμα. Επιπλέον, η κάλυψη των Γενικών Εφημεριών το μήνα Νοέμβριο θα γίνεται, όπως αναφέρουν, με τέσσερις ειδικευμένους γιατρούς (επιμελητές και διευθυντές), «αριθμός που αποτελεί το ελάχιστο όριο για ασφαλή κάλυψη της εφημερίας».

Η έλλειψη προσωπικού σε συνδυασμό με την έλλειψη της απαιτούμενης τεχνολογικής υποστήριξης για την ταχεία και έγκαιρη γνωμάτευση των αξονικών τομογραφιών, αλλά και την έλλειψη γραμματειακής υποστήριξης, έχουν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση στην γνωμάτευση των αξονικών τομογραφιών και την αδυναμία πλήρους και ασφαλούς κάλυψης των εφημεριών.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons