Συμπληρώματα διατροφής με πολλαπλές δράσεις

thema_tetarto.jpg

Τα Συμπληρώματα Διατροφής έχουν μπει στην καθημερινότητά μας… καθώς όλο και περισσότεροι αναγνωρίζουν ότι ένα συμπλήρωμα διατροφής έχει θετική επίδραση στον οργανισμό μας. Και τα Worts είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν!

Η εσωτερική και συνεχής αναζήτηση καθώς και η ηρεμία μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία μοναδικών προϊόντων. Έτσι λοιπόν και ο Naturalist John Noa δημιούργησε τα Worts, φυσικά συμπληρώματα διατροφής που χαρακτηρίζονται για τις πολλαπλές τους δράσεις και τις ξεχωριστές τους συνθέσεις.

Τα προϊόντα Worts προέρχονται από στοιχεία της φύσης και τα καλύτερα φυσικά εκχυλίσματα και πρώτες ύλες, γιατί η φύση είναι αυτή που μπορεί να δώσει τις λύσεις και να μας χαρίσει την ευεξία που όλοι μας επιζητούμε, και βασικό σκοπό των προϊόντων είναι να έχουν άριστη ποιότητα, γιατί αυτή θα οδηγήσεις και σε μοναδικά και σίγουρα αποτελέσματα.

Η δημιουργία τους βασίζεται στα ενεργά θρεπτικά συστατικά τα οποία μεταφέρουν όλη τη θετική ενέργειά τους στον οργανισμό, με σκοπό το σχηματισμό θετικών ενεργειακών καταστάσεων και την προαγωγή της υγείας.

Είναι μοναδικά προϊόντα καθώς έχουν δημιουργηθεί πάνω σε βασικές ανάγκες του οργανισμού… αφού μπορεί να έχουν στοχευμένη δράση… ή να καλύπτουν γενικά τις ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά.

Τα Worts είναι ξεχωριστά γιατί είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση με συμπληρώματα σε υγρή μορφή, που μπορούν να ληφθούν από όλους, ακόμα και από εκείνους που ενώ θέλουν να λάβουν συμπληρώματα διατροφής, δεν μπορούν λόγο προβλημάτων κατάποσης τόσο των δισκίων όσο και των καψουλών…

Για αυτό τα Worts είναι αγαπητά από όλους!

Είναι ξεχωριστά γιατί περιέχουν στέβια, οπότε και μπορεί να καταναλωθούν ακόμα και από εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα σακχάρου, και πριν οι  γλυκαντικές ουσίες ήταν αποτρεπτικά συστατικά για τη λήψη ενός συμπληρώματος. Και η γεύση τους είναι ακαταμάχητη… αφού μία δοκιμή αρκεί για να μπουν στις καθημερινές σας συνήθειες…

Και το σημαντικότερο… είναι εξολοκλήρου Ελληνικά προϊόντα, αφού όλα τα στάδια παραγωγής γίνονται στην Ελλάδα, από τη σύλληψη της ιδέας για τη δημιουργία τους, μέχρι και την παραγωγή και συσκευασία που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.

Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα Worts. Με μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά τους! Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε τα στα φαρμακεία, στο 2110123575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoa.com.

worts3.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons