Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Πατρών

nosokomeio2-656x410.jpg

Σε στάση εργασίας προχωράει αύριο Πέμπτη 26 Νοεμβρίου το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείο Πάτρας «Ιπποκράτης» από τις 10:00-12:00, ενώ συγκέντρωση θα γίνει στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου στις 12:00.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν «στον ευαίσθητο και εγκαταλελειμμένο χώρο της Υγείας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, που δεν είναι άλλα από την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση του νοσοκομείου.

Επίσης σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου από τις 10:00-14:00, ενώ η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου και στις 11:30 στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν και στην πανυγειονομική απεργία της ΠΟΕΔΗΝ στις 2 Δεκεμβρίου και στο συλλαλητήριο που θα γίνει εκείνη την ημέρα στις 12:00 στο υπουργείο Υγείας στην Αθήνα.

Τα αιτήματα των εργαζομένων αφορούν:
–    Χρηματοδότηση των μονάδων Υγείας.
–    Δωρεάν – καθολική πρόσβαση στην Υγεία-Πρόνοια.
–    Άμεσα στελέχωση του Νοσοκομείου μας και λειτουργική αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του που έχουν αφεθεί στην τύχη τους.
–    Άμεσα στελέχωση των Κέντρων Υγείας και επαναφορά τους στα Νοσοκομεία προέλευσης.
–    Εξόφληση όλων των οφειλόμενων Νυκτερινών – Αργιών στα Κ.Υ και όλες τις σχετικές περικοπές που έχουν γίνει στους Εργαζόμενους των Νοσοκομείων.
–    Προσλήψεις ΑΜΕΣΑ Μόνιμου Προσωπικού και Ιατρών.
–    Ένταξη επιτέλους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.
–    Ανάκτηση των Απωλειών.
–    Κατάργηση των Μνημονίων που προβλέπουν τη συρρίκνωση – κατάργηση Νοσοκομειακών και Πρωτοβάθμιων Υγειονομικών Μονάδων.
–    Αποτροπή της ψήφισης των εφαρμοστικών Νόμων του 3ου Μνημονίου.
–    Διατήρηση του εφημεριακού καθεστώτος των 15-15 ημερών, με αλλαγή των ημερών εφημέρευσης και άμεσα την κάλυψή μας με το αναγκαίο και απαραίτητο Ιατρικό δυναμικό».

Πηγή: patrastimes.gr


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons