Γι’ αυτό δεν πρέπει να βάζεις το λαστιχάκι για τα μαλλιά στον καρπό σου

lastixajsdam1.jpg

Σε επείγουσα επέμβαση αναγκάστηκε να υποβληθεί μια γυναίκα από τις ΗΠΑ λόγω σοβαρού προβλήματος που της προκάλεσε κάτι που ούτε μπορούσε να φανταστεί: το λαστιχάκι για τα μαλλιά της, που έβαζε συχνά στον καρπό της.

Όπως πολλοί από μας, η Audree Kopp περνούσε το λαστιχάκι των μαλλιών της στον καρπό της, όταν δεν έδενε με αυτό τα μαλλιά της, για να το βρίσκει γρήγορα και να μην το χάνει.

Κάποια στιγμή όμως παρατήρησε το χέρι της να πρήζεται στον καρπό της, όπου αναπτυσσόταν και ένας όγκος. Αρχικά δεν έδωσε σημασία, πιστεύοντας πως πρόκειται για κάποιο τσίμπημα. Καθώς όμως μεγάλωνε διαρκώς, θορυβήθηκε.

Ο γιατρός της της έδωσε αντιβιοτικά για τη λοίμωξη στο χέρι της αλλά η κατάσταση δεν βελτιωνόταν κι έτσι υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Όπως αποδείχθηκε, ήταν τα βακτήρια από λαστιχάκι της Audree που της είχαν προκαλέσει σοβαρή λοίμωξη.

Η νεαρή γυναίκα ανέβαζε συχνά στο Facebook περιγραφές της περιπέτειάς της αλλά και φωτογραφίες του χεριού της μετά την επέμβαση που είναι ανατριχιαστικές. «Σοκαρίστηκα όταν έμαθα πως είχα μεταξύ άλλων στρεπτόκοκκο και σταφυλόκοκκο», έγραψε.

«Θα μπορούσα να είχα πάθει και πολύ χειρότερα πράγματα από τη λοίμωξη αυτή», είπε στο WLKY TV.

«Μπήκα στη ΜΕΘ, μεταφέρθηκα με ασθενοφόρο σε άλλο νοσοκομείο για επείγουσα επέμβαση, τα λευκά μου ήταν στα ύψη, ήμουν τυχερή που δεν έπαθα σήψη», έγραψε στο Facebook, καλώντας τους φίλους της να «μοιραστούν» την ανάρτησή της προκειμένου να ενημερωθούν κι άλλοι άνθρωποι για τους κινδύνους.

lastixajsdam2.jpglastixajsdam3.jpglastixajsdam4.jpglastixajsdam5.jpglastixajsdam6.jpglastixajsdam1.jpg

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons