Πράσινο τσάι το μαγικό φίλτρο για τον μεταβολισμό

wor1.jpg

Μπορεί ένα ρόφημα να είναι το μαγικό φίλτρο για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού; Η απάντηση είναι απλή… Ναι όταν αυτό το ρόφημα είναι Πράσινο Τσάι…. και είναι και Bever Πράσινο Τσάι!

Το Bever Πράσινο Τσάι είναι ο πιο εύκολος και γευστικός τρόπος για να έχουμε έναν καλύτερο μεταβολισμό, που θα οδηγήσει σε μία σταδιακή μείωση του σωματικού βάρους. Οι αντιοξειδωτικές κατεχίνες και η καφεΐνη που περιέχει το πράσινο τσάι φαίνεται να επιδρούν στη διαδικασία της λιπόλυσης και της θερμογένεσης και επιταχύνουν το μεταβολισμό και βοηθούν στην καύση του λίπους.

Η θερμογένεση που προκαλεί το πράσινο τσάι σημαίνει ότι κάνει το μεταβολισμό να ζεσταθεί, ή να κάνει καύσεις με ταχύτερο ρυθμό. Όσο πιο γρήγορος είναι ο μεταβολισμός, τόσες περισσότερες καύσεις κάνει.

Εμείς αποθηκεύουμε λίπος ως καύσιμο για το σώμα μας και ο μεταβολισμός είναι αυτός που καίει το λίπος γρηγορότερα και έτσι χάνουμε βάρος. Το πράσινο τσάι δημιουργεί ταυτόχρονα την αίσθηση της πληρότητας, καθιστώντας το πολύ αποτελεσματικό για τη μείωση της όρεξης.

Αυτή είναι η δράση που έχει το πράσινο τσάι στο μεταβολισμό και πως μπορεί να μας οδηγήσει στη μείωση του βάρους μας με τον πιο φυσικό και γευστικό τρόπο.

Όλοι μπορούμε να γευτούμε τα οφέλη του πράσινου τσαγιού, οδηγώντας μας στο να έχουμε ένα καλύτερο και υγιέστερο σώμα.

Και όλα αυτά μπορούν να γίνουν με τον ευκολότερο τρόπο, ρίχνοντας μία ταμπλέτα από το Bever Πράσινο Τσάι μέσα σε ένα ζεστό φλιτζάνι νερό, ώστε να αναδυθούν τα αρώματα και οι ευεργετικές ιδιότητές του.

Το Bever Πράσινο Τσάι είναι το ρόφημα που μπορεί να καταναλωθεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και από όλους, ενώ η μορφή της ταμπλέτας μας προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στην παρασκευή αυτού του φυσικού προϊόντος, αφήνοντας αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμα του!

Ζητήστε το Bever Πράσινο Τσάι στα Φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoa.com.

worts02.jpg

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons