Λύση στα προβλήματα του θεραπευτηρίου Λεχαινών

sqtpdxdnwo4c610fab0dd3b.medium.jpg

Τα υπουργεία Εργασίας, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Υγείας θα προχωρήσουν σε συντονισμένες προσπάθειες για τον εντοπισμό λύσης στα προβλήματα του θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Λεχαινών.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας αναγνωρίζει πλήρως τα προβλήματα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο Θεραπευτήριο με κυριότερα την έλλειψη προσωπικού, ιδίως ιατρικού, νοσηλευτικού και επιστημονικού και τις ανεπαρκείς υποδομές. Μέσα στον Νοέμβριο έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη των διοικήσεων όλων των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας στην Ελλάδα, ώστε να υπάρξει ακριβής καταγραφή.

Ήδη σε συνεργασία με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το υπουργείο Εργασίας έχει δρομολογήσει ενέργειες για την κάλυψη, ως έναν βαθμό, των αναγκών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας και των παραρτημάτων του, στα οποία ανήκει και το Θεραπευτήριο Λεχαινών. Αυτή η κάλυψη θα γίνει με τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ. Σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας επιδιώκεται η ενίσχυση του Νοσοκομείου Πύργου προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στο πρόβλημα της εξειδικευμένης ιατρικής κάλυψης στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας στην ανακοίνωση του «στόχος της πολιτικής του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Αλληλεγγύης είναι να επιτευχθεί η ευρύτερη δυνατή αποϊδρυματοποίηση, με εξασφάλιση της αναγκαίας φροντίδας για τους περιθαλπομένους των σχετικών ιδρυμάτων και σε αυτή την κατεύθυνση σχεδιάζουμε τις επόμενες ενέργειές μας. Γι’ αυτόν τον σκοπό είναι αναγκαία η συνδρομή, η συνέργεια και η αλληλεγγύη των τοπικών κοινωνιών».


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons