Σιρόπι υγείας κατάλληλο για διαβητικούς

diabetes-logo.medium.jpg

Αυτό που ακούμε όλο και πιο συχνά τελευταία, ιδιαίτερα σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους μικρότερης ηλικίας με τα ίδια προβλήματα, είναι ο διαβήτης, το σάκχαρο, η προδιάθεση που μπορεί να έχουν μερικοί σε αυτό.

Ο σακχαρώδης διαβήτης συχνά δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα. Εάν εμφανίζονται όμως τα συμπτώματα με τα οποία μπορεί να εκδηλωθεί περιλαμβάνουν τη συχνή ή και έντονη δίψα, την συχνουρία, την πολυφαγία και  το αίσθημα πείνας, την κόπωση, τη ναυτία, την απώλεια σωματικού βάρους, τη θολή όραση και άλλα. Μέσα από όλα αυτά καταλαβαίνουμε πως ο Διαβήτης είναι μία καθόλα δύσκολη κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει πολλές από τις καθημερινές ασχολίες μας.

Η φύση όμως έχει φροντίσει να μας εφοδιάσει με ορισμένα φυσικά συστατικά που μπορούν να συνδράμουν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή την κατάσταση.

Ένα από τα πιο γνωστά συστατικά είναι η κανέλα, συστατικό που το βρίσκουμε στο Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Διαβητικούς!

Ποία είναι όμως η λειτουργία της κανέλας στο διαβήτη;

Η κανέλα μπορεί να βοηθήσει τα άτομα με αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα να τα ρυθμίζουν καλύτερα, να έχει προληπτική δράση σε προδιαβητικές περιπτώσεις, ως ένα σημαντικό συμπλήρωμα, ενώ μπορεί να ωφελεί και τη καρδιαγγειακή λειτουργία. Η θετική δράση της κανέλας πιθανώς να γίνεται μέσω ενίσχυσης της ευαισθησίας στην ινσουλίνη, δηλαδή με τη μείωση της αντίστασης σε αυτήν.

Η ενεργός ουσία στην κανέλα αποδείχθηκε ότι ανήκει στις πολυφαινόλες, η οποία μιμείται την ινσουλίνη, ενεργοποιεί το μηχανισμό δράσης της στα κύτταρα, και κινητοποιεί την εναπόθεση γλυκόζης στους σκελετικούς μύες και στο λιπώδη ιστό, ενώ είναι πλούσια και σε χρώμιο, ιχνοστοιχείο απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία της ορμόνης αυτής.

Αυτοί οι λόγοι μας οδηγούν στο να αναζητούμε φυσικά προϊόντα που περιέχουν κανέλα…. και τι πιο σημαντικό αν μπορούμε να τη βρούμε σε σιρόπι…. το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Διαβητικούς πλούσιο σε εκχύλισμα κανέλας, και άλλων φυσικών συστατικών που έχει δημιουργηθεί στο να μας βοηθά με το διαβήτη!

Είναι πολλοί οι λόγοι να πάρετε ένα Σιρόπι Υγείας Worts… με τα πιο φυσικά συστατικά! Με περισσότερες από 1000 μελέτες στον EFSA για την κανέλα!

Ζητήστε το Worts στα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoa.com.

worts.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons