Γιατί μερικοί άνθρωποι κλαίνε πιο εύκολα

thema_deytero1.jpg

Έχετε πιάσει τον εαυτό σας να συγκινείται εύκολα από ένα βίντεο με κουταβάκια; Μερικοί άνθρωποι έχουν το κλάμα πραγματικά στο τσεπάκι τους! Και μπορεί ο περίγυρός σας να σας θεωρεί απλά ευαίσθητους, οι ειδικοί λένε πώς υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τον λόγο που δακρύζετε πιο συχνά από τους υπόλοιπους!

Δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος που να εξηγεί γιατί κάποιοι από εμάς κλαίνε περισσότερο απ’ ότι ο μέσος όρος, αλλά οι ειδικοί επισημαίνουν μια σειρά από παράγοντες όπως το φύλο και τα τραύματα του παρελθόντος.

Οι άντρες, εξηγούν, πώς έχουν την προδιάθεση να αποφεύγουν το κλάμα δεδομένου ότι κάτι τέτοιο μπορεί να «τσαλακώσει» την εικόνα τους και να επηρεάσει τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει το περιβάλλον τους.

Κι ενώ είναι αλήθεια ότι μερικές γυναίκες είναι επιρρεπείς στο κλάμα τις δύσκολες ημέρες του μήνα, κι άλλοι παράγοντες έρχονται στο προσκήνιο όπως τα αντισυλληπτικά χάπια και οι ορμονικές διακυμάνσεις που μπορεί να εμφανιστούν στην περίοδο της εμμηνόπαυσης.

Όσοι είναι επίσης «κολλημένοι» με τη δουλειά τους και δεν κοιμούνται αρκετά, βάζουν επίσης πιο εύκολα τα κλάματα. Η λύση; Βεβαιωθείτε ότι κοιμάστε τουλάχιστον οχτώ ώρες τη νύχτα και δοκιμάστε το διαλογισμό ή τη γιόγκα ώστε να μειωθούν τα επίπεδα του άγχους.

Αλλά ακόμη κι αν δεν παρατηρήσετε διαφορά, μην στεναχωριέστε. Παλαιότερες μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι το κλάμα μας κάνει πιο υγιείς βοηθώντας στην ανάκτηση της ψυχικής μας ισορροπίας.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons