"Πονοκέφαλος" για τον Ανδρέα Ξανθό οι υψηλές τιμές των πρωτοτύπων φαρμάκων

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, ακόμη και στους επικεφαλής της αντιπροσωπείας της τρόικας, ιδιαιτέρως στον Ντάκλαν Κοστέλο, έχει ήδη θέσει μετ' επιτάσεως ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός τους εκβιασμούς τους οποίους δέχεται η κυβέρνηση προκειμένου να μην προχωρήσουν μέτρα για την δραστική μείωση των τιμών για τα πρωτότυπα φαρμακευτικά σκευάσματα, τα οποία εκτιμάται από όλες τις πλευρές ότι βρίσκονται σε πολύ υψηλές τιμές στην χώρα μας.
Σημειώνεται ότι σειρά πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών έχουν διαμηνύσει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι οι μητρικές τους εταιρείες είναι αποφασισμένες να προχωρήσουν σε επιλεκτικές αποσύρσεις πολύ σημαντικών πρωτοτύπων φαρμακευτικών σκευασμάτων από την αγορά φαρμάκου της χώρας μας, στην περίπτωση κατά την οποία προχωρήσουν μέτρα τα οποία θα οδηγούν σε δραστικές μειώσεις τιμών στα πρωτότυπα φαρμακευτικά σκευάσματα...


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons