Το σιρόπι-σύμμαχος στο διαβήτη

diabetes-logo.medium.jpg

Τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας είναι σύνηθες να εμφανίζουν κατά βάση ένα κοινό πρόβλημα… το ανεβασμένο σάκχαρο!

Η αυξημένη εμφάνιση του σακχαρώδη διαβήτη σε αυτή την ηλικία οφείλεται κυρίως στην επιδείνωση της ανοχής στη γλυκόζη και στη διαταραχή που μπορεί να συμβαίνει στην έκκριση της ινσουλίνης που αποδίδεται στη γήρανση του οργανισμού, και ο οργανισμός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά την ινσουλίνη που παράγεται, ενώ ένας ακόμα παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση του διαβήτη, και κυρίως του διαβήτη τύπου2, είναι η αύξηση του σωματικού βάρους, και η συσσώρευση του λίπους κυρίως στην κοιλιακή χώρα, που μπορεί να εμφανιστεί σε συχνό βαθμό σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Ο  διαβήτης μπορεί να ρυθμιστεί με πολλούς τρόπους και πολλές μεθόδους, ενώ πολλά είναι τα φυσικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση ταυ σακχάρου, αφού συνδυαστούν με μία ισορροπημένη διατροφή. Το Worts Σιρόπι Κατάλληλο για Διαβητικούς, είναι μία φόρμουλα που μπορεί να βοηθήσει τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη αφού όλα του τα συστατικά έχουν  αυτόν τον στόχο.

Βασικό του συστατικό είναι η κανέλα, γνωστή από την αρχαιότητα για τη θετική της συνδρομή  στον οργανισμό. Η βασικότερή της ίσως ιδιότητα είναι πως μειώνει τη γλυκόζη του αίματος, τα τριγλυκερίδια και την LDL χοληστερόλη στους διαβητικούς τύπου 2. Η ενεργός ουσία ΜΗCP, που ανήκει στις πολυφαινόλες, μιμείται την ινσουλίνη, ενεργοποιεί τους κυτταρικούς υποδοχείς και δρα εντός των κυττάρων σε συνεργεία με την ινσουλίνη. Παράλληλα, αποτελεί πλούσια πηγή μαγνησίου, απαραίτητο συστατικό για την οστική πυκνότητα, και ιδιαίτερα ωφέλιμο συστατικό για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που έχουν θέμα με το σάκχαρό τους, καθώς αντιμετωπίζουν μεταβολικές διαταραχές που εμποδίζουν την απορρόφηση του ασβεστίου, και το μαγνήσιο βοηθά στο να αυξηθεί η απορροφητική ικανότητα του οργανισμού. Η κανέλα, μπορεί να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αν συνδυαστεί και με άλλα φυσικά συστατικά, όπως είναι ο πράσινος καφές, ο οποίος επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός διαχειρίζεται το σάκχαρο στο αίμα και ταυτόχρονα βοηθά στη μείωση του σωματικού βάρους και λίπους, που όπως αναφέραμε μπορεί να συνδράμουν στην εμφάνιση του διαβήτη.

Και τα δύο αυτά συστατικά, σε συνδυασμό και με άλλα, βρίσκονται στο Worts Σιρόπι Κατάλληλο για Διαβητικούς, το σιρόπι σύμμαχος στο διαβήτη! Είναι πολλοί οι λόγοι να πάρετε ένα Σιρόπι Υγείας Worts….. με τα πιο φυσικά συστατικά! Με περισσότερες από 1000 μελέτες στον EFSA για την κανέλα!

Ζητήστε το Worts στα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoa.com.

worts7.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons