Υψηλή Αρτηριακή Πίεση

Μετά από δέκα έτη έρευνας, σχετικά με τα μεταλλικά στοιχεία και ειδικά του ιονισμένου ασβεστίου, στην υψηλή αρτηριακή πίεση κι άλλες ασθένειες, τα συμπεράσματα είναι σημαντικά.

Πολλές ασθένειες προκαλούνται από μεγάλη ποσότητα λιπαρών στη διατροφή, που οδηγούν σε εναπόθεση χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία, εμποδίζοντας έτσι τη ροή του αίματος. Αυτό έχει σαν συνέπεια την αύξηση της πίεσης.

Πίνοντας καθημερινά Αλκαλικά Ιονισμένο νερό, η πίεση θα μειώνεται σταδιακά, καθώς το αλκαλικό νερό είναι καλός διαλύτης, που διαλύει τη χοληστερόλη στα αιμοφόρα αγγεία, οπότε ξαναβρίσκουν την ελαστικότητά τους.

Παράλληλα Οφέλη του Αλκαλικού Νερού

Η κατανάλωση αλκαλικού νερού βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας & δύναμης, μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη εκατοντάδων παθήσεων.

Πως θα φτιάξω αλκαλικό νερό

Στην Ελλάδα, εκτός από τα ολοκληρωμένα και ακριβά συστήματα καθαρισμού και αλκαλοποίησης νερού είναι διαθέσιμο και το «Alkaline Water Bottle» . Το Alkaline Water Bottle είναι μια φορητή συσκευή σε σχήμα μπουκαλιού που μετατρέπει το νερό της βρύσης ή το εμφιαλωμένο νερό σε αλκαλικό σε λίγα μόλις λεπτά. Μπορείτε να το αγοράσετε από τη διεύθυνση: www.alkaline.gr


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons