Κάρτα υγείας για ανέργους-απόρους από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά!

logo isp new
Πειραιάς, 16-11-2015
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
Μια καλή είδηση και ταυτόχρονα μια σημαντική πρωτοβουλία έρχεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά.
Στο πλαίσιο στήριξης ευάλωτων οικονομικά ομάδων, εγκαινιάζουμε την Κάρτα του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, που θα παρέχει σε όσους την αποκτήσουν, την δυνατότητα να επισκέπτονται Ιδιωτικά Ιατρεία και Διαγνωστικά Κέντρα πληρώνοντας μόνο ό,τι αναλογεί στις αντίστοιχες υπηρεσίες του Δημοσίου.
(Για παράδειγμα, η επίσκεψη σε ιδιωτικό ιατρείο θα κοστίζει 10 ευρώ, η Γενική Αίματος 2,88, η Γενική Ούρων 1,76, το Σάκχαρο 2,26, η Ακτινογραφία Θώρακος 4,05 κλπ.)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 12:00, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,  
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ

ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΦΑΞ:  210-4138665
MAIL:  iatrikospeiraia@gmail.com  ή  info@ispeiraias.gr
ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                       

ΠΛΑΤΑΝΗΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                             ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons