Τρία εύκολα τρικ για να κοιμηθείτε πιο εύκολα

thema_tetarto1.jpg

Ξοδεύουμε σχεδόν το 1/3 της ζωής μας στον ύπνο αλλά πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται πώς δεν κοιμούνται καλά.

Αν λοιπόν ταλαιπωρείστε από αϋπνίες και στριφογυρίζετε για αρκετή ώρα μέχρι να σας πάρει ο ύπνος ή απλά ξυπνάτε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας, δοκιμάστε να εντάξετε τη γυμναστική στη ζωή σας και περιορίσετε το αλκοόλ και την καφεΐνη λίγο πριν τον ύπνο.

Αν τα εφαρμόζετε αυτά αλλά εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, εδώ είναι τα τρία πράγματα που πρέπει να κάνετε ώστε να ηρεμήσει το σώμα και το μυαλό σας και να πέσετε σε ύπνο βαθύ.

Η δύναμη του νερού

Είκοσι λεπτά πριν κοιμηθείτε, χαμηλώστε τα φώτα στο μπάνιο, ενεργοποιήστε κάποια χαλαρωτική μουσική στο κινητό σας, και απολαύστε ένα ζεστό ντους ή μπάνιο. Η θερμότητα του νερού καταπραΰνει τα άλγη στους μύες και ο ατμός καθαρίζει τα ιγμόρεια, κάτι που είναι απαραίτητο, ειδικά αν ταλαιπωρείστε από αλλεργίες που δεν σας επιτρέπουν να κοιμάστε καλά το βράδυ. Είναι επίσης ένας καλός τρόπος να απομακρύνετε τα μικρόβια και να προστατέψετε τον εαυτό σας από κρυολογήματα.

Αντίο πόνοι!

Μετά το ζεστό μπανάκι, φορέστε τις πιτζάμες σας και αφιερώστε 5 λεπτά για να κάνετε διατάσεις. Επιλέξτε ασκήσεις τύπου γιόγκα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, να  σταθεροποιήσετε την αναπνοή σας και να μειώσετε τη μυϊκή ένταση χωρίς να επιταχύνετε τον καρδιακό παλμό.

Διαβάστε ένα βιβλίο

Τώρα γλιστρήστε στο κρεβάτι και χαζέψτε λίγο ώστε να νυστάξετε. Προτιμήστε να διαβάσετε κάποιο βιβλίο ώστε να κουραστούν τα βλέφαρά σας και να κοιμηθείτε σχετικά γρήγορα. Σε καμιά περίπτωση μην καταπιαστείτε με το iPhone σας ή το τάμπλετ διότι η χρήση αυτών των ηλεκτρονικών συσκευών θα σας κρατήσει για περισσότερη ώρα ξύπνιους.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons