Η σίγουρη λύση για τον πονόλαιμο

hex00.jpg

Ο χειμώνας έφτασε και μαζί του και οι πρώτες ενοχλήσεις στο λαιμό! Ο πονόλαιμος, είναι μια συχνή και έντονη ενόχληση που μας περιορίζει και κάνει πιο δύσκολες τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ταλαιπωρεί 1 στα 2 άτομα τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την επιδείνωση των συμπτωμάτων. Όχι όμως αν χρησιμοποιούμε Hexalen® Spray από τα πρώτα συμπτώματα!

Το Hexalen® είναι η σίγουρη λύση για την αντιμετώπιση του πονόλαιμου καθώς 9 στους 10 που το χρησιμοποίησαν δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι από την αποτελεσματικότητά του. Η μοναδική του σύνθεση με διπλάσια περιεκτικότητα σε δραστική ουσία θεραπεύει τον πονόλαιμο από τα πρώτα συμπτώματα και η πρακτική του μορφή σε σπρέι βοηθά τη στοχευμένη, εύκολη χρήση, όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και από παιδιά!

Αντίθετα με τις κοινές καραμέλες λαιμού που ανακουφίζουν προσωρινά, το Hexalen® Spray:

– Θεραπεύει άμεσα τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις.

– Έχει αντιβακτηριδιακή δράση που διαρκεί έως και 10 ώρες.

– Μόνο 2 εφαρμογές την ημέρα είναι αρκετές για να αποφευχθεί η επιδείνωση.

Μια σύγχρονη λύση από μια οικογένεια που εμπιστεύεστε!

Η σωστή του χρήση είναι ο βασικός παράγοντας επιτυχίας:

1-2 ψεκασμοί x 2 φορές τη μέρα

– Εφαρμόστε το επιστόμιο στη βαλβίδα.

– Κρατώντας το φιαλίδιο σε όρθια θέση, βάλτε το επιστόμιο στο στόμα σας και ψεκάστε απευθείας στην πάσχουσα περιοχή, πιέζοντας δυνατά το πώμα.

pics_pray_use.jpg

Το Hexalen® Spray ενδείκνυται επίσης και για ένα μεγάλο πλήθος λοιμώξεων της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας και των δοντιών όπως φαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, άφθες, ουλίτιδα, μυκητιάσεις κλπ.

Το Hexalen® έγινε πιο πρακτικό και πιο εύκολο στη χρήση και κοστίζει μόνο 1,91 ευρώ.

Τώρα η οικογένεια Hexalen® προσφέρει λύση για όλα τα συμπτώματα του κρυολογήματος: ανακαλύψτε την! hex02.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons