Μεγάλη γιορτή από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

gorti.jpg

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι όπου θα αναδειχθεί το σημαντικό έργο των υπηρεσιών του κινητού πολυϊατρείου «Ιπποκράτης», το οποίο στηρίζει η Johnson & Johnson στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Την Παρασκευή στις 13 Νοεμβρίου στις 17.30, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στον «Ιπποκράτη», θα βρίσκονται εκπρόσωποι της Johnson & Johnson και του οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού». Σκοπός τους είναι να σας ενημερώσουν για το σημαντικό έργο της κινητής μονάδας και να σας προσκαλέσουν να επισκεφτείτε τον «Ιπποκράτη» για να γνωρίζετε από κοντά τις πολύτιμες υπηρεσίες του που παρέχει στα παιδιά!

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το σύνολο των δράσεων του Προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής «Ιπποκράτης» που έγιναν με τη στήριξη και τη σημαντική βοήθεια της Johnson & Johnson, η οποία αποτέλεσε κινητήριο δύναμη της διαδρομής του πολυϊατρείου.

Ελάτε στη γιορτή με τα παιδιά σας και τους μικρούς σας φίλους για ένα διασκεδαστικό χαλαρό απόγευμα γεμάτο εκπλήξεις, με παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση. Ανάμεσα στις εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους το Θεατρικό Εργαστήρι από την Κάρμεν Ρουγγέρη και τα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ, σπιτικά παιχνιδοζυμάρια, εργαστήριο μπισκότων και ξυλοπόδαροι.

Ακόμη θα διενεργούνται προληπτικές παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», ενώ θα υπάρχουν διαδραστικές παρεμβάσεις για παιδιά στο Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «Οδυσσέας» για να ταξιδέψουμε με ασφάλεια στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αναλυτικό πρόγραμμα για την τριήμερη γιορτή 13-15 Νοεμβρίου

gorti2.jpg

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons