Σιρόπι υγείας κατάλληλο για το αναπνευστικό

vixas.jpg

Τα κρυολογήματα και οι ιώσεις είναι ότι πιο συχνό… και ενοχλητικό, μπορούμε να εμφανίσουμε αυτήν την εποχή, με τις εναλλαγές του καιρού να τα κάνουν ακόμα πιο κοινά. Ένα από τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα και το οποίο εμφανίζεται από την πρώτη στιγμή που αρχίζει να μας «γρατζουνά» ο λαιμός μας είναι ο επίμονος βήχας, και ιδιαίτερα ο βήχας που συνοδεύεται από φλέγματα, δυσκολεύοντας  πολλές από τις δραστηριότητές μας!

Ο βήχας μπορεί να μας κάνει να μη μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ, να μας κάνει να νοιώθουμε έντονο πόνο στη θωρακική περιοχή, να μας ερεθίσει την περιοχή του λαιμού, να μην έχουμε διάθεση, να μας κόψει την όρεξη για φαγητό, να οδηγήσει στη μη σωστή λειτουργία του άνω αναπνευστικού συστήματος, προκαλώντας και πολλά ακόμα δυσάρεστα αποτελέσματα. Μπορεί να είναι ακόμα πιο έντονα αυτά τα συμπτώματα όταν υπάρχει και επιβάρυνση από κάπνισμα.

Για αυτό το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν δούμε να έχουμε βήχα είναι να πάρουμε κάποιο σιρόπι που θα μας ανακουφίσει. Το σιρόπι όμως που θα μας κάνει να ξεχάσουμε το βήχα είναι το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, το οποίο περιέχει φυσικά συστατικά, τα οποία είναι όλα επιλεγμένα να βοηθούν στη λειτουργία του αναπνευστικού μας, ανακουφίζοντάς μας από τα συμπτώματά του, αλλά και από τα αποτελέσματά του.

Είναι το σιρόπι που θα μας βοηθήσει στην απόχρεμψη και στη μείωση του βήχα, σε συνδυασμό με την κατανάλωση πολλών υγρών, ενισχύοντας τη ρευστότητα των πτυέλων, βοηθώντας μας να έχουμε καλύτερες ανάσες, ύπνο που δεν θα διακόπτεται από τον έντονο βήχα, σταδιακή μείωση του πονόλαιμου και αν επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας πριν από το βήχα!

Με 3 κουταλιές από το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό οδηγούμαστε στο να έχουμε μία καλύτερη αναπνευστική λειτουργία, να έχουμε μείωση των φλεγμάτων, να μειωθεί ο πονόλαιμος, και να ξεχάσουμε το βήχα!

Είναι πολλοί οι λόγοι να πάρετε ένα Σιρόπι Υγείας Worts….. με τα πιο φυσικά συστατικά!

Ζητήστε το Worts στα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com

worts2.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons