Επιστολή ΠΟΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ προς τον Πρωθυπουργό

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ (ΠΟΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ- ΠΕΔΥ)
ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡ.279-ΕΙΔ-2658
ΚΑΝΙΓΓΟΣ 19 Τ.Κ. 10677 ΤΗΛ. 2103845732, ΦΑΞ 2103834869
Ηλεκτρονική διεύθυνση www.poseyppedy.gr e-mail: poseyp.pedy@gmail.com

Αθήνα 19/11/2015 
Αρ.Πρωτ.98 

Προς

κ. Πρωθυπουργό
- Υπουργό Υγείας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων
κ. Α. Ξανθό
- Αν.τη Υπουργό Υγείας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων
κ. Π. Πολάκη
- Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης 
& Κοινωνικής Αλληλεγγύης 
κ. Γ. Κατρούγκαλο
- ΣΥΡΙΖΑ
- ΑΝΕΛ
- ΜΜΕ 
- ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΕΔΥ 
Σήμερα, 19 Νοεμβρίου 2015, συνεδρίασε εκτάκτως η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας σχετικά με το υπ΄αριθμ. πρωτοκ. 36019/19-11-2015 έγγραφο της 6ης ΥΠΕ.

Κατά τη συνεδρίαση διαπιστώθηκε ότι ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ που υπογράφει το ανωτέρω έγγραφο παραβιάζει ευθέως τις αποφάσεις των ασφαλιστικών μέτρων που προστατεύουν τους γιατρούς και απειλούν ποινή 300 ευρώ για κάθε γιατρό και κάθε μέρα παράβασής τους.
Παρά ταύτα και ενώ είναι υποχρεωμένος να αποδέχεται την εργασία των ιατρών χωρίς διακοπή του ελευθερίου επαγγέλματός τους, όπως ΔΙΕΤΑΞΕ το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, εκείνος εν γνώσει της παρανομίας, απειλεί ότι θα περάσει τους εργαζόμενους από πειθαρχικό γιατί άσκησαν το δικαίωμά τους να προσφύγουν στα Δικαστήρια!
Εάν το Κράτος φέρεται έτσι στους εργαζόμενους - και μάλιστα σε εκείνους που έχουν δικαιωθεί από τα Δικαστήρια – τότε, ποιο είναι το εργασιακό μέλλον στη Χώρα μας;
Το θέμα ξεπερνά ήδη κατά πολύ το χώρο της Υγείας και γίνεται ευρύτερο, αφορώντας πλέον τα στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στη Χώρα μας.

Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ,καθώς και τον αρμόδιο για τις εργασιακές σχέσεις Υπουργό Εργασίας, να λάβουν αμέσως θέση. 

Η Ομοσπονδία επιφυλάσσεται για κάθε νομική ενέργεια που θα περιφρουρήσει τα δικαιώματα των εργαζομένων.
ΥΓ. Τη ρήτρα των 300 ευρώ ανά ημέρα και ανά γιατρό θα την πληρώσει από την τσέπη του ο κ. Γιαννόπουλος ή θα την επιβαρυνθεί ο Ελληνικός λαός;

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γιατρών ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Π. ΨΥΧΑΡΗΣ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons