Συγκέντρωση στα Επείγοντα του Ευαγγελισμού αύριο

2306553-689x459.jpg

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον«Ευαγγελισμό», διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη προσωπικού, που όπως λένε, παρατηρείται σε όλες τις ειδικότητες, «για τον οικονομικό στραγγαλισμό του νοσοκομείου» και για την «παντελή έλλειψη» Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Αύριο, στις 8.00 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στα Επείγοντα του Νοσοκομείου, διεκδικώντας την προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων, την καταβολή αυξημένης χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό, την απρόσκοπτη χορήγηση χρωστούμενων αδειών και ρεπό και την πληρωμή των οφειλομένων των εργολαβικών εργατών.

Την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου και οι εργαζόμενοι στον «Ευαγγελισμό», όπως και σε όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, που έχουν προκηρύξει ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο αποφάσεων της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Επίσης, η ΟΕΝΓΕ, με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, καλεί τους γιατρούς του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας και των Κέντρων Υγείας, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, σε πανελλαδική στάση εργασίας από τις 10.00 το πρωί μέχρι το πέρας του ωραρίου και παράσταση στο Υπουργείο Υγείας, με κύριο αίτημα την οικοδόμηση του δημόσιου, δωρεάν συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των κατοίκων και θα ανακουφίζει τα νοσοκομεία από το βάρος των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας.

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons