Μειώστε το άγχος με συμπλήρωμα διατροφής σε υγρή μορφή

stress.medium.jpg

Το στρες και οι αγχώδεις καταστάσεις τα τελευταία χρόνια κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους, επηρεάζοντας σε πολλούς τομείς την καθημερινή μας ζωής. Συνδράμουν αρνητικά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας, κάνοντάς μας να μην έχουμε όρεξη για πολλές βασικές δραστηριότητες και επηρεάζοντας την υγεία μας.

Η επίδραση που μπορεί να έχει στην καθημερινή μας ζωή είναι ανασταλτική και για αυτό θα πρέπει να το περιορίσουμε ή ακόμα καλύτερα να το εξαλείψουμε. Πέραν από τις φυσικές μεθόδους χαλάρωσης, υπάρχουν και ορισμένα φυσικά συστατικά που βοηθούν να μειωθεί το άγχος. Αυτά τα συστατικά, που κατά βάση είναι Βιταμίνες, θα τα βρούμε στο Worts Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς, συμπλήρωμα διατροφής σε υγρή μορφή, που η δράση του είναι σημαντική και στη μείωση του άγχους.

Τι περιέχει το Worts και μας βοηθά!

Το βασικότερο είναι η ποσότητα των βιταμινών του! Η Βιταμίνη Β5, γνωστή και ως παντοθενικό οξύ, θεωρείται ένα έξοχο αντί-στρεσογόνο συστατικό. Είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία των επινεφριδίων αδένων. Αν νοιώθετε κούραση, νευρικότητα και έντονο το αίσθημα του στρες, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μία στιγμιαία έλλειψη αυτής της βιταμίνης, η οποία μεταξύ άλλων είναι σε θέση να βελτιώνει την κατάσταση των μαλλιών, προλαμβάνοντας την τριχόπτωση. Η Β5 επιπλέον βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς και ελαστικού δέρματος, πράγμα που μπορεί να επιδεινωθεί μέσα από το στρες.

Οι Βιταμίνες Β γενικότερα παίζουν σημαντικό ρόλο στην εγκεφαλική λειτουργία. Σε συνδυασμό με το φολικό οξύ, οι Βιταμίνες B6 και Β12 βοηθούν στην παραγωγή και απελευθέρωση χημικών στον εγκέφαλο, των γνωστών ως νευροδιαβιβαστών, που στέλνουν μηνύματα στον εγκέφαλο, όπως εκείνα που ρυθμίζουν τη διάθεση, την πείνα και τον ύπνο. Επιπλέον, η B12 προστατεύει το στρώμα μυελίνης που καλύπτει τα νευρικά κύτταρα, οπότε λειτουργεί με το καλύτερο τρόπο στην εγκεφαλική λειτουργία.

Έτσι λοιπόν μία κουταλιά από το Worts μπορεί να σας προσφέρει τη μείωση του άγχους που χρειαζόμαστε μετά από μία μέρα γεμάτη στρες και κούραση, ενώ χαρίζει πνευματική και εγκεφαλική διαύγεια που είναι απαραίτητη σε όλες τις δραστηριότητες μας.

Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα WORTS. Με περισσότερες από 3.000 μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά του Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε τα στα φαρμακεία, στο 211 0123575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoa.com

worts4.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons