Δύο σιρόπια για να βοηθήσουν κάθε καπνιστή

ci.medium.jpg

Μεγάλο μέρος του πληθυσμού καπνίζει…. και χρειάζεται για αυτό το λόγο μια ενίσχυση στον οργανισμό του! Τα δύο Σιρόπια που θα βοηθήσουν με τη δράση τους είναι το Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς και το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, που μπορεί να γίνουν ο σύμμαχος των καπνιστών για τη μείωση της δράσης των ελεύθερων ριζών!

Ο καπνός του τσιγάρου περιέχει μεγάλο αριθμό από τοξικές ουσίες και ελεύθερες ρίζες. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αρκετά στοιχεία που αποδεικνύουν το ρόλο των ελεύθερων ριζών σε διάφορες σοβαρές οργανικές καταστάσεις. Επίσης, έχει αποδειχθεί ότι οι ελεύθερες ρίζες, τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου και τα αντιδραστικά είδη αζώτου στον καπνό του τσιγάρου, βαθμιαία συσσωρεύονται στο σώμα με αποτέλεσμα να προκαλούν προβλήματα. Ο καπνός του τσιγάρου μειώνει την αντιοξειδωτική ικανότητα των σιελογόνων στους καπνιστές οπότε και δεν μπορούν να δρουν προστατευτικά.  Παράλληλα, πολλές είναι οι φορές που λόγο του καπνίσματος εμφανίζουμε ενοχλητικό βήχα, που μπορεί να μας επηρεάσει σε πολλές καθημερινές μας δραστηριότητες!

Αρχικά τα αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητα για τον άνθρωπο και ιδιαίτερα για κάποιον καπνιστή καθότι συμβάλλουν στην προστασία του οργανισμού από τις ελεύθερες ρίζες. Το Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς περιέχει ένα από τα βασικότερα και σπουδαιότερα αποτοξινωτικά στοιχεία που υπάρχουν, τη Βιταμίνη C.

Συγκεκριμένα, η Βιταμίνη C μπορεί να σαρώσει τις ελεύθερες ρίζες και τις δραστικές ομάδες αζώτου. Η χρήση της Βιταμίνης C, ως ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αντιοξειδωτική ικανότητα του οργανισμού. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι οι συγκεντρώσεις Βιταμίνης C στο πλάσμα καπνιστών μπορεί να σε υψηλό ποσοστό χαμηλότερες σε σχέση με τους μη καπνιστές, επομένως αυτό σημαίνει ότι οι καπνιστές απαιτούν υψηλότερα επίπεδα Βιταμίνης C για την προστασία έναντι της οξειδωτικής βλάβης. Μάλιστα έχει παρατηρηθεί ότι οι καπνιστές παρουσιάζουν σημαντικά μειωμένα επίπεδα σε αυτή, ενώ αυτό έχει αποδοθεί κυρίως στο οξειδωτικό στρες που ενεργοποιείται από το μονοξείδιο του άνθρακα που παράγεται κατά το κάπνισμα.

Πέρα από τη χρήση του ως αντιοξειδωτικό, συμμετέχει στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος και προφυλάσσει από πιθανά κρυολογήματα και τη γρίπη.

Συνδυαστικά μπορούμε να πάρουμε το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, που είναι πλούσιο σε φυσικά συστατικά και τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε σταδιακή μείωση του βήχα, ενώ διαθέτουν συστατικά που ενισχύουν την απόχρεμψη καθώς και τη μείωση των φλεγμάτων.

Γιατί μπορούμε να συνδυάσουμε τα Σιρόπια Worts…. και να απογειώσουμε τη δράση τους!

Ζητήστε τα στα φαρμακεία, στο 2110123575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com

worts1.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons