Πέθανε 15χρονος από τον Έμπολα στη Λιβερία

ebola-virus-treatment-center-reuters_650

Πέθανε το 15χρονο αγόρι που είχε προσβληθεί από τον ιό Έμπολα στη Λιβερία. Ο Νέιθαν Γκμποτόε βρέθηκε θετικός στην ασθένεια την προηγούμενη εβδομάδα και πέθανε αργά χθες το βράδυ στο νοσοκομείο του Πέινσβιλ, κοντά στην πρωτεύουσα Μονρόβια, όπου νοσηλευόταν. Ο πατέρας του και ο αδελφός του παραμένουν στο νοσοκομείο και λαμβάνουν θεραπεία για τον ιό Έμπολα, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Παράλληλα οι αρχές της Λιβερίας έχουν θέσει υπό παρακολούθηση 153 ανθρώπους που ενδέχεται να ήρθαν σε επαφή με τον Νέιθαν, ενώ παρακολουθούνται και 25 μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, 10 εκ των οποίων θεωρούνται υψηλού κινδύνου, είπε ο Φράνσις Κάτεχ αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας.

Η προέλευση του ιού ερευνάται και η Λιβερία έχει ζητήσει τη βοήθεια δύο ειδικών από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε κηρύξει τη Λιβερία απαλλαγμένη από τον ιό Έμπολα για πρώτη φορά στις 9 Μαΐου και στη συνέχεια στις 3 Σεπτεμβρίου. Ο τελευταίος καταγεγραμμένος θάνατος στη χώρα από τον ιό Έμπολα ήταν τον Ιούλιο.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons