Η Kӓrcher «καθαρίζει» για κάθε νέα μαμά

atmokath02-735x459.jpg

Η  Kärcher με τη δύναμη του ατμού, έρχεται να λύσει τα χέρια κάθε νέας μητέρας που επιθυμεί ένα 100% υγιεινό περιβάλλον για το μωρό της, μάλιστα με ανεπανάληπτη ευκολία και ταχύτητα.

Κι αυτό γιατί, σε επίπεδο αποτελεσματικότητας, ο «2σε1» ατμοκαθαριστής SC1 από την Kärcher είναι κορυφαίος. Πέρα από το γεγονός ότι ο ατμός σκοτώνει αποδεδειγμένα το 99,99% των βακτηρίων, η ασύγκριτη δύναμή του εξασφαλίζει μοναδικά αποτελέσματα καθαριότητας. Επιπλέον, καταργώντας ουσιαστικά τα χημικά απορρυπαντικά για το σφουγγάρισμα και το καθάρισμα κάθε επιφάνειας, οι μητέρες προσφέρουν στα μωρά τους ένα καλύτερο περιβάλλον, με μειωμένες δε πιθανότητες να έρθουν σε επαφή με αλλεργιογόνους παράγοντες.

Αλλά και σε επίπεδο ευκολίας και ευχρηστίας, ο ατμοκαθαριστής SC1 ξεχωρίζει. Με μέγεθος ενός μικρού βραστήρα, με ελάχιστο βάρος και με πλήθος εξαρτημάτων, κατ’ αρχάς αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για υγιεινή καθαριότητα σε μπάνια (πλακάκια, βρύσες, λεκάνες, δύσκολες γωνίες κ.ο.κ.), σε κουζίνες (πλακίδια, μάτια, κεραμικές εστίες, βρύσες, νεροχύτες κ.α.), αλλά και σε κάθε άλλο χώρο του σπιτιού που απαιτεί …δραστικές λύσεις. Επιπρόσθετα, με το πέλμα δαπέδου και απλά με ένα «κλικ», μετατρέπεται στην απόλυτη λύση για σφουγγάρισμα τόσο αποτελεσματικό και υγιεινό, που απελευθερώνει τις μητέρες από κάθε ανησυχία στο στάδιο που τα μωρά τους μπουσουλούν στο σπίτι. Όσο για την αποθήκευσή του; Απαιτεί ελάχιστο χώρο, χωρίς να υπολογίσετε καν τον χώρο που θα γλιτώσετε από τα απορρυπαντικά.

atmokath011.jpg

Τέλος, τον νέο «2σε1» ατμοκαθαριστή SC1, τον υπογράφει η Kärcher. Γεγονός που σημαίνει ότι πέρα από μοναδική αντοχή, αξιοπιστία και τεχνολογία, οι μητέρες δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσουν για οποιοδήποτε ζήτημα τις απασχολήσει σχετικά με τον ατμοκαθαριστή. Η Kärcher, θα είναι πάντα και σταθερά, με ένα τηλεφώνημα ή με ένα mail, σταθερά δίπλα τους. Κι αν όλα τα παραπάνω ακούγονται ιδανικά, δεν έχετε ακόμα δει τίποτα αν δεν δείτε με τα μάτια σας το κόστος και τις επιπλέον δυνατότητες του ατμοκαθαριστή SC1.

Νέες μητέρες, λοιπόν, σπεύσατε!

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Kärcher

ka1.jpg
Karcher Greece

 

ka2.jpgKarcher Greece

 

ka3.jpgwww.karcher.gr

 

ka4.jpgOnline shop


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons