Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ένα iPad Mini

fdfsfsd.jpg

Το Pharmacy295 συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρίσιμα online φαρμακεία της ελληνικής αγοράς.

Στο πλαίσιο αναβάθμισης της ηλεκτρονικής του σελίδας το Pharmacy295 δημιούργησε μια πρωτοποριακή εφαρμογή για mobile συσκευές, Android και Apple για την πιο αποτελεσματική αναζήτηση των αγαπημένων σας προϊόντων οπού και αν βρίσκεστε.

Τα μοναδικά οφέλη δεν σταματούν εδώ, καθώς όσοι κατεβάσουν και κάνουν την παραγγελία τους μέσα από την καινούργια εφαρμογή, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια κλήρωση με δώρο ένα Apple iPad mini.

Επισκεφτείτε το Pharmacy295, κατεβάστε την εφαρμογή, προχωρήστε στην online παραγγελία σας και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για ένα iPad Mini.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό πατώντας εδώ.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons