Δούρου: Τον καρκίνο τον νικά η πρόληψη

dourou.medium.jpg

Τη θέση της ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας επανέλαβε η Ρένα Δούρου σε εκδήλωση για τον καρκίνο, λέγοντας ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

«Τον καρκίνο για να τον νικήσεις, τον προλαμβάνεις, είναι η κοινή θέση όλων των επιστημόνων και θα επαναλαμβάνουμε συνεχώς ότι η πρόληψη είναι η πρώτη νίκη κατά του καρκίνου», τόνισε η Περιφερειάρχης Αττικής, σε εκδήλωση με θέμα «Παθήσεις μαστού και θεραπεία» που διοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, ο δήμος Περάματος και η Μονάδα μαστού του Αντικαρκινικού νοσοκομείου «Μεταξά».

Η κ. Δούρου, πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι σώζονται ζωές «μέσα από την ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση» και βεβαίωσε για την πρόθεσή της να στηρίξει κάθε είδους προτάσεις και πρωτοβουλίες φορέων που έχουν έναν κοινό σκοπό: την ενημέρωση των γυναικών και την έγκαιρη διάγνωση αναφορικά με τον καρκίνο του μαστού.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons