Ο σύμμαχος για καλύτερη όραση και αυξημένη αντιοξείδωση

cream-656x410.jpg

Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορεί να σας οδηγήσουν στο να πάρετε ένα μπουκάλι Worts Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς, ένας από αυτούς μπορεί να είναι η υγεία των ματιών σας.

Τα μάτια είναι το βασικό όργανο σε μία από τις βασικές αισθήσεις, την όραση. Μέσα από αυτά βλέπουμε τον κόσμο, αυτά μας βοηθούν να αντιληφθούμε το οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας. Δεν θα πρέπει και εμείς να τους δώσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει;  Να τα προστατεύσουμε από τις ελεύθερες ρίζες, που μπορεί να τους προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα;

Ποιο είναι όμως αυτό το ξεχωριστό συστατικό του Worts που συνδράμει στη λειτουργία της όρασης;

Είναι το μύρτιλο, ένα μικρό μπλε μούρο που έχει χαρακτηριστεί για τη γενικότερη αντιοξειδωτική προστασία καθώς και για την ενίσχυση που προσφέρει στη λειτουργία της όρασης. Τα μύρτιλα περιέχουν ουσίες που βοηθούν το μάτι να προσαρμόζεται στις αλλαγές του φωτός, καθώς και να προσαρμόζεται το μάτι κατά τη διάρκεια της νύκτας, οπότε και ενισχύεται η νυχτερινή όραση. Παράλληλα, το εκχύλισμα από το μύρτιλο μπορεί να έχει και προληπτική δράση σε προβλήματα του καταρράκτη και της ωχράς κηλίδας. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και τη βιταμίνη Α, που υπάρχει στα μύρτιλα και διαδραματίζει και αυτή σημαντικό ρόλο στην όραση, καθώς είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που μπορεί να προστατέψουν τα μάτια, αλλά και όλων τον οργανισμό από τη δράση των ελεύθερων ριζών, ενώ πολλές είναι οι αναφορές που γίνονται και για τη βοήθεια που προσφέρει στην ξηροφθαλμία. Την ίδια δράση προσφέρουν και οι ανθοκυανίνες που υπάρχουν στο μύρτιλο συμβάλλοντας στη μείωση των προβλημάτων των οφθαλμών.

Μέσα από όλη αυτή του τη δράση το μύρτιλο χαρακτηρίζεται ως το φρούτο που προστατεύει τα μάτια από διάφορα προβλήματα και όχι μόνο.

Το Worts είναι ο σύμμαχός σας για καλύτερη όραση και αυξημένη αντιοξείδωση!

Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα Worts. Με περισσότερες από 3.000 μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά του, μπορείτε να είστε σίγουροι! Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε τα στα φαρμακεία ή για άμεση αποστολή στο 2110123575 και στο www.johnnoaworts.com.

toz.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons