Γιατί οι άντρες που βλέπουν ερωτικές ταινίες είναι πιο χαλαροί και άνετοι

them3.jpg

Συνήθως η ιδέα που έχει κανείς για τους άντρες που παραδέχονται ότι βλέπουν πορνό είναι ότι είναι αποτυχημένοι και δεν μπορούν να κατακτήσουν μια γυναίκα με την γοητεία τους. Φορούν μονίμως φόρμες, παίζουν video games όλη μέρα και η μόνη γυναίκα που σέβονται είναι μόνο η μητέρα τους.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Sex Research, οι άνδρες που βλέπουν ερωτικές ταινίες είναι πιο άνετοι και χαλαροί (τουλάχιστον κατά μέσο όρο).

Οι ερευνητές μέσω της μελέτης ήθελαν να μάθουν αν πραγματικά το πορνό κάνει τους άντρες να σκέφτονται πώς οι γυναίκες δεν είναι τίποτα άλλο, παρά αντικείμενο του σεξ. Γι’ αυτό τον λόγο ζήτησαν από 10.946 άνδρες και 14.101 γυναίκες στις ΗΠΑ να συζητήσουν τις συνήθειές τους στην ερωτική βιομηχανία καθώς και τις απόψεις τους σχετικά με την ισότητα των φύλων, την προοδευτική πορεία των γυναικών, την άμβλωση, την ισότητα στον μισθό και τον φεμινισμό.

Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που είχαν παρακολουθήσει τουλάχιστον μία πορνογραφική ταινία τον τελευταίο χρόνο, είχαν στην πραγματικότητα μια πιο «φεμινιστική» άποψη συγκριτικά με εκείνους που μπορεί να δουν μια ακατάλληλη σκηνή εντελώς τυχαία!

«Οι συμμετέχοντες που ήταν πιο εξοικειωμένοι με το πορνό είχαν μια πιο ισότιμη στάση απέναντι στις γυναίκες που έχουν θέσεις εξουσίας, στις γυναίκες που δεν εργάζονται και στην άμβλωση», υπογραμμίζουν οι συντάκτες της έρευνας. Οι γυναίκες που δήλωσαν ότι παρακολούθησαν πορνό το τελευταίο έτος ήταν επίσης πιο δεκτικές με την ισότητα των δύο φύλων.

Ίσως τελικά οι ερωτικές ταινίες να μην είναι «εχθρός!».


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons