Στις επάλξεις οι φαρμακοποιοί

louran.jpg

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στα φαρμακεία.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και καλώ Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα το μεσημέρι για να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Θα πρέπει να ξέρετε ότι τα μεγάλα κεφάλαια τα οποία προσδοκούν να έρθουν στη χώρα μας επιμένουν να το κάνουν και δεν πάνε στα άλλα κράτη της Ε.Ε. παρά μόνο σε αυτό που είναι υπό κηδεμονία», δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος του ΦΣΑ.

Και ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Θα αντισταθούμε με κάθε μέτρο για να έχει ο έλληνας φαρμακοποιός την ανεξαρτησία του και ο έλληνας ασφαλισμένος τα σωστά φάρμακά του που θα προέρχονται από τον γιατρό του και από τον φαρμακοποιό του και όχι από συμφέροντα και από κεφαλαιούχους».


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons