Καθημερινά αντικείμενα που είναι πιο βρώμικα από την τουαλέτα

uergaf1.jpg

Θα θεωρεί κανείς ότι το κάθισμα της τουαλέτας είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο του σπιτιού, αλλά οι ειδικοί στρέφουν τη προσοχή μας και αλλού, σε άλλα φαινομενικά «αθώα» πράγματα που χρησιμοποιούμε κατά κόρων.

Τα πινέλα του μέικ απ

uergaf2.jpg

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Metropolitan, βακτήρια μπορούν επίσης να παραμονεύουν και στα καλλυντικά που έχουν λήξει ή όχι. Οι ερευνητές μελέτησαν πέντε διαφορετικά προϊόντα και βρήκαν έξι διαφορετικά είδη βακτηρίων. Για να το αποφύγετε αυτό, φροντίστε να πλένετε καλά τα βουρτσάκια και να καθαρίζετε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, το σετ μακιγιάζ.

Το καπάκι της τουαλέτας

uergaf1.jpg

Τη στιγμή που πιθανότατα είστε απασχολημένοι με το κάθισμα της τουαλέτας, μάλλον ξεχνάτε το καπάκι αυτής, πάνω στο οποίο «κολυμπάνε» βακτήρια.

Τα κινητά τηλέφωνα

uergaf3.jpg

Το 75% των Βρετανών, έχει παραδεχτεί ότι χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο και στην τουαλέτα. Μάθετε ότι η οθόνη ενός smartphone έχει μέχρι και 10 φορές περισσότερα βακτήρια από το κάθισμα της τουαλέτας.

Σφουγγαρίστρες

40520.jpg

Αν και καθαρίζετε με αυτές το πάτωμα, μάθετε ότι μάλλον απλώνετε περισσότερη βρωμιά παρά την απομακρύνετε. Τα βακτήρια «μπλέκονται» στη σφουγγαρίστρα και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε και στο πάτωμα.

Τα πλαϊνά των φούρνων

Όσοι δεν διαθέτουν εντοιχισμένες κουζίνες, τα πλαϊνά των φούρνων είναι γεμάτα με υπολείμματα τροφών. Φροντίστε, να καθαρίζετε τακτικά τα σημεία.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons