Πώς είναι να παθαίνεις κρίση επιληψίας

bikem.jpg

Ο Tim Fry έκανε ποδήλατο όταν άρχισε να παθαίνει επιληπτική κρίση. Εκείνη την ημέρα, αποφάσισε, τυχαία, να τοποθετήσει στο κράνος του μια κάμερα προκειμένου να καταγράψει τη βόλτα του. Όταν όμως λόγω της κρίσης, ο νεαρός έπεσε από το ποδήλατο στο έδαφος και άρχισε τους σπασμούς και παρευρισκόμενοι έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια, η κάμερα κατέγραψε διαρκώς την όλη δύσκολη κατάσταση.

Ο άντρας, που είναι πατέρας ενός παιδιού, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη για την επιληψία και πώς είναι να παθαίνεις κρίσεις.

Ο Fry διαγνώσθηκε με επιληψία όταν ήταν 29 ετών, αφού πρώτα είχε δυο κρίσεις πριν από μερικά χρόνια. «Αυτό είχε ένα πολύ σοβαρό αντίκτυπο σε μένα ψυχολογικά, λόγω της ανησυχίας για το αν θα μπορούσε να συμβεί και πάλι», έγραψε στο μπλογκ που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Epilepsy Society.

«Έχω έναν γιο, τον τρίχρονο Alfie και συνεχώς ανησυχώ, όταν βγαίνω έξω μαζί του», συνεχίζει και τονίζει «ελπίζω το βίντεο να δώσει στους ανθρώπους μια ιδέα για το πώς είναι να παθαίνεις κρίση επιληψίας», σημείωσε.

Cyclist Tim Fry captured his seizure on his video camera while…


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons