Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η νοσοκόμα με τον Έμπολα

Ebola-scare-Nurse-Pauline-Cafferkey.jpg

Σοβαρή, αλλά σταθερή, παραμένει η κατάσταση της υγείας της 39χρονης βρετανίδας νοσοκόμας Πολίν Καφέρκι, η οποία είχε αρχικά προσβληθεί από Έμπολα, στη συνέχεια θεραπεύτηκε, αλλά εισήχθη ξανά με «ασυνήθιστη όψιμη επιπλοκή» σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Η 39χρονη είχε διακομισθεί στις 9 Οκτωβρίου από το νοσοκομείο Queen Elizabeth της Γλασκώβης στο Royal Free Hospital στο Λονδίνο, όπου νοσηλεύεται έκτοτε σε απομόνωση και την περασμένη εβδομάδα οι θεράποντες ιατροί είχαν κρίνει την κατάστασή της κρίσιμη. Ωστόσο χθες το νοσοκομείο του Λονδίνου εξέδωσε νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «η κατάσταση της Πολίν Καφέρκι βελτιώθηκε σε σοβαρή, αλλά σταθερή».

Η 39χρονη νοσηλεύτρια είχε διαγνωσθεί ότι είχε προσβληθεί από τον ιό του Έμπολα στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2014, αφού είχε επιστρέψει από τη Σιέρα Λεόνε όπου εργαζόταν για τη μη κυβερνητική οργάνωση Save The Children. Μετά τη νοσηλεία της σε μονάδα του Royal Free στις αρχές του έτους, τον Ιανουάριο πήρε εξιτήριο αφού όπως φάνηκε είχε αναρρώσει πλήρως.

Είναι ο πρώτος άνθρωπος στην επικράτεια του Ηνωμένου Βασιλείου που διαγνώσθηκε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό του Έμπολα. Η περίπτωσή της, η πρώτη στα χρονικά που κάποιος που έχει διαγνωσθεί ότι έχει θεραπευτεί από τον Έμπολα παρουσιάζει μια, όπως φαίνεται απειλητική για τη ζωή του, υποτροπή, έχει φέρει σήμερα τους εξειδικευμένους επιστήμονες σε αχαρτογράφητα νερά.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons