Τα περιττά κιλά βλάπτουν σοβαρά τη… στύση

%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF

Εκτός από τα προβλήματα υγείας, κινητικότητας και αυτοπεποίθησης που μπορούν να προκαλέσουν τα περιττά κιλά, νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε από Ιταλούς επιστήμονες για 4 συνεχή έτη σε παχύσαρκους άνδρες διαπίστωσε ότι το παραπανίσιο βάρος είναι υπεύθυνο και για προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

Οι επιστήμονες παρακολούθησαν 110 άνδρες με Δείκτη Μάζας Σώματος 30 και άνω οι οποίοι είχαν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

Τους χώρισαν σε δύο ομάδες και στη μία ομάδα επέβαλαν ένα εντατικό πρόγραμμα απώλειας βάρους υπό στενή ιατρική παρακολούθηση και πρόγραμμα άσκησης, ενώ στη δεύτερη έδωσαν απλά μερικές συμβουλές χωρίς εξειδικευμένη ιατρική παρακολούθηση για να χάσουν κιλά.

Έπειτα από δύο χρόνια παρακολούθησης οι παχύσαρκοι άνδρες της πρώτης ομάδας όχι μόνο έχασαν κιλά αλλά και μείωσαν τα επίπεδα χοληστερόλης. Το 31% εξ αυτών κατάφερε έπειτα από το πρόγραμμα δίαιτας και άσκησης να ξεπεράσει τα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας ενώ, από τη δεύτερη ομάδα που δεν ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα μόνο ένα 5,5% ξεπέρασε το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η απώλεια βάρους βοηθά σημαντικά στη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής ενώ, η μείωση πρόσληψης θερμίδων και η σωματική άσκηση συμβάλλουν τα μέγιστα στην πρόληψη καρδιαγγειακών.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons