Ημερίδες ενημέρωσης για τη δωρεά μυελού των οστών

front02.jpg

Ο όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, έχοντας εντάξει στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του τη δράση του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» -Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών- προχώρησε για το προσωπικό των ξενοδοχειακών του μονάδων σε ημερίδες ενημέρωσης από κλιμάκιο του συλλόγου με προϊστάμενο τον κ. Στέλιο Γραφάκο, παιδίατρο αιματολόγο, αναπληρωτή καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντή της Μονάδας Μεταμόσχευσης Νοσοκομείου «Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη-Ελπίδα», τέως πρόεδρο της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας.

Συγκεκριμένα, στις 14 Οκτωβρίου, το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Grecotel Cape Sounio και στις 16 Οκτωβρίου το Ρέθυμνο και τα ξενοδοχεία Grecotel White Palace, Grecotel Caramel, Grecotel Creta Palace όπου εγγράφησαν πάνω από 100 εθελοντές δότες. Η προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με την μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων συνεχίστηκε υπό την αιγίδα του δήμου Ρεθύμνης το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου 2015 με πλήθος προσέλευσης κόσμου και μάλιστα με την εγγραφή ως εθελοντή δότη του βουλευτή Ρεθύμνης-ΣΥΡΙΖΑ και υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθού.

Επειδή ποτέ άλλοτε η ανάγκη για αλληλεγγύη και διατήρηση της κοινωνικής αλυσίδας δεν ήταν τόσο επιτακτική όσο στις μέρες μας, το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή» του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» μιλάει στις καρδιές και τις συνειδήσεις όλων στον όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel καθώς η ελπίδα είναι πάντα ένας άνθρωπος που κάνει τη διαφορά, πόσο μάλλον όταν μπορεί να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή. front01.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons