Στα φαρμακεία το «φυσικό εμβόλιο» κατά της γρίπης

kruoma_sunaxi.medium.jpg

Με την εμπορική ονομασία OLIVAXIN κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 σε όλες τις Φαρμακαποθήκες και τα φαρμακεία, το προϊόν που οι Έλληνες φαρμακοποιοί ονομάζουν ήδη «Φυσικό Εμβόλιο» κατά της γρίπης, του κοινού κρυολογήματος και των εποχιακών λοιμώξεων.

Το νέο προϊόν OLIVAXIN, το οποίο χαρακτηρίζεται ήδη σαν «Φυσικό Εμβόλιο» από τους φαρμακοποιούς, καθώς ουσιαστικά εγκαινιάζει διεθνώς μια νέα κατηγορία στα συμπληρώματα διατροφής, βρίσκεται από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στα ράφια των φαρμακείων.

Το OLIVAXIN αναπτύχθηκε μετά από έρευνες χρόνων στην Ελλάδα και η τελική φόρμουλα έχει τη σφραγίδα του πανεπιστημίου Αθηνών. Χάρη στην επαναστατική του σύνθεση από 100% φυτικά συστατικά, δικαίως αναμένεται να καταλάβει την πρώτη θέση ανάμεσα στα προϊόντα ενίσχυσης του ανοσοποιητικού. Το OLIVAXIN περιλαμβάνει στη σύνθεσή του πάνω από 20 δραστικά εκχυλίσματα ελληνικών Βοτάνων, μεταξύ των οποίων εκχυλίσματα από Ρίγανη, Δίκταμο, πρόπολη, φύλλα ελιάς, φύλλα αμπέλου, θρούμπι, γλυκόριζα, θυμάρι, κρίταμο, αγκινάρα, ελίχρυσο κ.α. και επιπλέον, εκχύλισμα από φλοιό λευκής ιτιάς που είναι η δραστική ουσία της «φυσικής Ασπιρίνης».

Το προϊόν είναι ένα σύστημα που περιέχει 2 φιαλίδια, OLIVAXIN 1 (30 ml) γα άμεση ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και OLIVAXIN 2 (50 ml spray) για τη μακροχρόνια πρόληψη και προστασία της υγείας από το κρυολόγημα, τη γρίπη, τις εποχιακές λοιμώξεις, κ.λπ.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η εταιρεία abc Kinitron, παρά την οικονομική κρίση, επέλεξε να επενδύσει σε ένα προϊόν που από το σχεδιασμό μέχρι και την τελική υλοποίησή του, είναι καθαρά  ελληνικό.

Η διάρκεια της συνολικής αγωγής με το σύστημα OLIVAXIN είναι περίπου 45 ημέρες και υπόσχεται να προστατεύσει την υγεία μας για πάρα πολλούς μήνες. Μπορεί δε να επαναληφθεί όσες φορές χρειασθεί, καθώς σαν εντελώς φυσική αγωγή δεν έχει παρενέργειες.

Τα ελληνικά βότανα είναι γνωστά από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό και ας μην ξεχνάμε ότι προϋπήρχαν για πολλούς αιώνες πριν ανακαλυφθούν τα φάρμακα. Τα βότανα άλλωστε αποτέλεσαν για τον άνθρωπο το πρώτο αποτελεσματικό θεραπευτικό μέσο και καταπολέμησαν με επιτυχία ιούς, λοιμώξεις μέχρι και επιδημίες.

Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκχύλισης, η εταιρεία παραγωγής abc kinitron κατόρθωσε να εξάγει στο μέγιστο βαθμό όλα τα ευεργετικά συστατικά των βοτάνων και να δημιουργήσει ένα προϊόν, κυριολεκτικά «ασπίδα προστασίας» κατά της γρίπης, του κρυολογήματος των εποχιακών λοιμώξεων, καθώς και πολλών άλλων παθήσεων.

Οι πρώτες πληροφορίες από τον επιστημονικό κόσμο δείχνουν ότι η κυκλοφορία του OLIVAXIN αναμένεται με πολύ θετικό πνεύμα από φαρμακοποιούς, γιατρούς,

νοσηλευτές και άλλους επιστήμονες υγείας. Μάλιστα, οι φαρμακοποιοί πιστεύουν ότι το OLIVAXIN είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για όλες τις ηλικίες και για όλες τις πληθυσμιακές ομάδες με δεδομένο του ότι λόγω της απόλυτα φυσικής προέλευσής του, δεν έχει καμία παρενέργεια.

Υπεύθυνη για την διακίνηση και τη διανομή του OLIVAXIN στα φαρμακεία είναι η ελληνική εταιρεία abc kinitron, ενώ το προϊόν αναμένεται να διατεθεί και στη διεθνή αγορά από την οποία υπάρχει ήδη μεγάλη ζήτηση, πριν το τέλος του 2015.

oliabsfd.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons