Ευεξία, ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και λάμψη με Ιπποφαές

sakdfgmabd.jpg

Ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα διαφορετικό από τα άλλα… με ξεχωριστή γεύση και μοναδικές ιδιότητες. Το Bever Ιπποφαές μπορεί να τα προσφέρει και τα δύο, και γεύση και θρεπτικά συστατικά. Το βασικό του συστατικό του είναι το Ιπποφαές, καρπός γνωστός εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις ιδιότητές του και για το ευρύ φάσμα της επίδρασής του στον οργανισμό. Το Ιπποφαές είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που μπορεί να ωφελήσουν τον οργανισμό σε πολλούς τομείς.

Για να έχουμε λαμπερά μαλλιά, νύχια και δέρμα διαθέτει λιπαρά οξέα. Διαθέτει αυξημένη ποσότητα σε συστατικά που συνδράμουν στη ρύθμιση των επιπέδων της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων, με αποτέλεσμα μία καλύτερη καρδιαγγειακή λειτουργία.

Ιδανικό για να έχουμε φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος, ενώ μπορούμε να λάβουμε και όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που ο οργανισμός μας δεν μπορεί να συνθέσει, συνδράμοντας στη γενικότερη ευεξία του οργανισμού.

Πλούσιο σε Βιταμίνη C, η οποία προσφέρει μία φυσική ενίσχυση στην άμυνα του οργανισμό, αυξάνοντας τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθώντας των οργανισμό στην αντιμετώπιση των ελευθέρων ριζών και ιδιαίτερα απαραίτητη στα άτομα που καπνίζουν.

Ταυτόχρονα, είναι ιδανικό για να ξεκινάμε την ημέρα μας, καθώς οι βιταμίνες του και τα υπόλοιπα συστατικά του, μας προσφέρουν την ενέργεια που θέλουμε ώστε να ανταποκριθούμε στην πίεση και στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μας τα προσφέρει το Bever Ιπποφαές, το μοναδικό ρόφημα που σε κάθε του ποτήρι μας προσφέρει σταθερές ποσότητες από θρεπτικά συστατικά και ιδιαίτερα από Βιταμίνη C που όλοι μας έχουμε καθημερινά ανάγκη!

Το Bever Ιπποφαές είναι το ρόφημα που μπορεί να καταναλωθεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και από όλους, ενώ η μορφή της ταμπλέτας μας προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στην παρασκευή αυτού του φυσικού προϊόντος, αφήνοντας αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμα του!

Ζητήστε το Bever Ιπποφαές στα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoa.com.

FBMFGFVBF.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons