Η φυσική προστασία κατά του διαβήτη

67841ec9cb.medium.jpg

Όλοι δεν θα θέλαμε ένα συστατικό που να μας το προσφέρει η φύση και να μας προστατεύει με τον πιο φυσικό τρόπο από το διαβήτη, κατάσταση που πλέον είναι κοινή σε πολλούς ανθρώπους; Και επίσης, να είναι τόσο εύκολο στη λήψη του που να χρειάζεται μόνο μία κουταλιά;

Αυτό το συστατικό υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια, και είναι γνωστό για τις θετικές ιδιότητες που προσφέρει στον οργανισμό και δεν είναι άλλο από την κανέλα, το εκχύλισμα της οποίας μπορούμε να απολαύσουμε στο «Σιρόπι Υγείας Worts Κατάλληλο για Διαβητικούς», από τον καινοτόμο στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής John Noa.

Η κανέλα είναι γνωστή εδώ και χιλιάδες χρόνια πως έχει θετική επίδραση στον οργανισμό και ιδιαίτερα στα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το διαβήτη τους, Τύπου 1 και Τύπου 2, ενώ θετική δράση έχει και σε όσους έχουν την προδιάθεση να εμφανίσουν σακχαρώδη διαβήτη. Μια  ενεργός ουσία, η MHCP που ανήκει στις πολυφαινόλες, έχει αποδείχθηκε ότι είναι η ουσία που μιμείται την ινσουλίνη, ενεργοποιεί τους κυτταρικούς υποδοχείς της και δρα εντός των κυττάρων σε συνέργεια με την ινσουλίνη, με αποτέλεσμα τη μείωση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, συνδράμοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο στη ρύθμιση των επιπέδων της.

Παράλληλα, είναι σημαντικό ότι η κανέλα μπορεί να συνδυαστεί και με πολλά ακόμα φυσικά συστατικά ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δράση της!  Όλα αυτά τα συστατικά περιέχονται στο φυσικό «Σιρόπι Υγείας Worts Κατάλληλο για Διαβητικούς» και βοηθούν στον έλεγχο του σακχάρου… και όχι μόνο, καθώς είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορεί να επηρεαστούν από τη λήψη της κανέλας, όπως είναι η χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια, κάνοντας τον οργανισμό μας πιο δυνατό!

Όλα αυτά την κάνει ένα από τα πιο χρήσιμα συμπληρώματα διατροφής, για όσους θέλουν να έχουν ένα καθημερινό έλεγχο… με μία κουταλιά!

Είναι πολλοί οι λόγοι να πάρετε ένα Σιρόπι Υγείας Worts με τα πιο φυσικά συστατικά!

Ζητήστε το «Σιρόπι Υγείας Worts Κατάλληλο για Διαβητικούς» στα φαρμακεία ή στο 211 0123575 καθώς και στο www.johnnoa.com.

worts2.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons