Αν διακρίνετε ένα μωρό στη φωτογραφία τότε είστε ψυχωτικοί

hjsdhgsdfjsh1.jpg

Οι επιστήμονες μάλλον θα κακοκαρδίσουν όσους βλέπουν στην συγκεκριμένη ακαθόριστη για πολλούς, ασπρόμαυρη εικόνα, τη φιγούρα ενός μωρού. Όπως υποστηρίζουν, αν κάποιος διακρίνει μια παιδική φιγούρα, τότε έχει μεγάλες πιθανότητες να αναπτύξει ψυχωτικά συμπτώματα.

Με μια πρώτη ματιά, η εικόνα μοιάζει μα αποτελείται από μαύρες και λευκές κηλίδες, κάτι που βλέπουν πολλοί άνθρωποι.

Αλλά οι επιστήμονες από τα πανεπιστήμια του Cardiff και του Cambridge, πιστεύουν ότι αν κάποιος έχει την ικανότητα να βλέπει ένα μωρό στην εικόνα, τότε είναι ίσως πιο επιρρεπής σε παραισθήσεις και ενδεχομένως, στην ψύχωση.

Σύμφωνα με την dailytelegraph, όσο ανησυχητικό και να είναι κάτι τέτοιο, οι επιστήμονες καθησυχάζουν λέγοντας ότι στην πραγματικότητα είναι κάτι καλό γιατί ο εγκέφαλός προσπαθεί να ερμηνεύσει και να κατανοήσει τον κόσμο. Για την έρευνα, οι επιστήμονες μελέτησαν 18 εθελοντές, άτομα με πρώιμα στάδια της ψύχωσης. Την ίδια δοκιμή έκαναν και σε 16 υγιή άτομα. Οι 18  έδωσαν καλύτερες απαντήσεις από τα υγιή άτομα.

Παρακάτω παρουσιάζεται η πραγματική εικόνα και δίπλα της το ασπρόμαυρο είδωλό της.

hjsdhgsdfjsh2.jpghjsdhgsdfjsh3.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons