Τα οφέλη του χρωμίου στην ρύθμιση του Διαβήτη

67841ec9cb.medium.jpg

Η φύση έχει φροντίσει να μας προσφέρει όλα της τα συστατικά με σκοπό να έχουμε μία καλύτερη ζωή! Αυτό μπορούμε να το επεκτείνουμε και με τη λήψη συγκεκριμένων συμπληρωμάτων διατροφής τα οποία περιέχουν τα πιο φυσικά συστατικά και τα οποία μόνο ωφελούν τον οργανισμό…

Αυτό το συμπλήρωμα είναι το Σιρόπι Υγείας Worts – Κατάλληλο για Διαβητικούς, όλα τα συστατικά του οποίου βοηθούν στο Σακχαρώδη Διαβήτη και στην προδιάθεση που μπορεί να υπάρχει σε αυτόν, ενώ δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή του τη δράση.

Ένα από τα πολλά συστατικά του είναι το χρώμιο, το οποίο είναι ιδανικό σε περιπτώσεις προβλημάτων με το Διαβήτη. Ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζουμε για το χρώμιο είναι ότι είναι ένα από τα βασικά μεταλλικά στοιχεία που φαίνεται να έχει ένα ευεργετικό ρόλο στη ρύθμιση της δράσης της ινσουλίνης και των αποτελεσμάτων επί των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και του μεταβολισμού των λιπιδίων.

Το χρώμιο είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ενίσχυση της δράσης της ινσουλίνης για αυτό το λόγο περιέχεται στο Worts – Κατάλληλο για Διαβητικούς. Τα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το Διαβήτη τους έχουν δείξει ότι έχουν μικρό ποσοστό από αυτό το συστατικό στον οργανισμό τους. Τα συμπληρώματα που περιέχουν χρώμιο συνδράμουν στην ενίσχυση της μεταβολικής δράσης της ινσουλίνης και συμβάλλουν στο να μειωθούν μερικοί από τους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακή νόσο, ιδιαίτερα σε υπέρβαρα άτομα, καθώς η αντίσταση στην ινσουλίνη, με ή χωρίς την παρουσία του μεταβολικού συνδρόμου, αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο της καρδιαγγειακής νόσου.

Το πικολινικό χρώμιο, συγκεκριμένα, έχει δειχθεί ότι μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη και να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου και Διαβήτη τύπου 2.

Δεν είναι αυτοί σημαντικοί λόγοι να βάλουμε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο μία κουταλιά από το Worts – Κατάλληλο για Διαβητικούς και να έχουμε τον έλεγχο τόσο στην προδιάθεση όσο και στο Σάκχαρο μας, πάντοτε σε συνδυασμό  με μία ισορροπημένη διατροφή;

Είναι πολλοί οι λόγοι να πάρετε ένα Σιρόπι Υγείας Worts… με τα πιο φυσικά συστατικά!

Με περισσότερες από 1.000 μελέτες στον EFSA για την κανέλα!

Ζητήστε το Worts στα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoa.com.

worts5.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons