Δωρεάν τεστ ΠΑΠ στα Χανιά

pap-art.medium.jpg

Σε δωρεάν εξετάσεις ανασφάλιστων γυναικών, οι οποίες θα υποβάλλονται σε τεστ ΠΑΠ, προχωρά το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο στα Χανιά (ΚΙΦΑΧ), στο πλαίσιο της εκστρατείας για την καταπολέμηση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Όπως ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΙΦΑΧ, γιατρός Μηνάς Βουλγαρίδης, «ξεκινάμε αυτήν τη δράση με σύνθημα «δώσε 10 λεπτά από τη ζωή σου για τον εαυτό σου». Απευθυνόμαστε στις γυναίκες που είναι ανασφάλιστες, ηλικίας 20 με 65 χρόνων, να προσέρχονται στα ιατρεία μας και να υποβάλλονται δωρεάν σε ένα τεστ Παπανικολάου».

Οι εξετάσεις θα γίνονται για τρεις μήνες, Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο, ενώ το πρόγραμμα στηρίζεται στην εθελοντική ομάδα γυναικολόγων, σε εθελοντές, σε κυτταρολογικά εργαστήρια της πόλης, καθώς και σε δομές που στηρίζουν το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο.

Η προσπάθεια στηρίζεται και από τον Ιατρικό Σύλλογο της πόλης, η πρόεδρος του οποίου, Βούλα Ορφανουδάκη, αναφέρθηκε στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, σημειώνοντας πως είναι ο δεύτερος συχνότερος καρκίνος σε γυναίκες κάτω των 45 ετών.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons