Ο άντρας που ζει με την καρδιά έξω από το στήθος

kakrhd1.jpg

Ο 18χρονος Arpit Gohli από την Ινδία, είναι ένα γενναίο αγόρι, που ζει χάρη στην ισχυρή θέλησή του και τη δύναμη ψυχής. Ο νεαρός αποτελεί ένα ζωντανό θαύμα της ιατρικής εξαιτίας μιας σπάνιας διαταραχής καθώς γεννήθηκε με την καρδιά έξω από το στήθος του. Όπως αναφέρει το  Caters News Agency, οι γονείς του αγοριού είχαν εκφράσει το φόβο ότι ο γιος τους δεν θα επιζούσε για πάνω από τρεις μήνες από τη γέννησή του αλλά εκείνος διέψευσε κάθε πρόβλεψη και  εξακολουθεί και ζει για 18 ολόκληρα χρόνια.

Το κάνει φυσικά, ζώντας προσεκτικά, προστατεύοντας την περιοχή του στήθους του γιατί αν πέσει και χτυπήσει, ίσως αυτό να αποβεί μοιραίο. Ο Gohli, παρά την εύθραυστη κατάστασή του, ζει μια φυσιολογική ζωή, χωρίς να ζηλεύει για τίποτα τους συνομήλικους του. Βοηθάει τους γονείς του στις σκληρές αγροτικές εργασίες στο κτήμα τους, ελπίζοντας ότι κάποτε θα βρεθούν χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης.

kakrhd2.jpgkakrhd1.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons