«Σε αποδιοργάνωση η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας»

nosokomeio_giatroi.medium.jpg

Συμπτώματα διάλυσης εμφανίζει η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαστηριακών Υπαλλήλων ΠΕΔΥ, λόγω των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό και αναλώσιμο υγειονομικό υλικό, αναλυτές και αντιδραστήρια.

Χαρακτηρίζοντας «ταφόπλακα» το υποχρεωτικό των τηλεφωνικών ραντεβού, ο Σύλλογος χαρακτηρίζει επίσης «ωρολογιακή υγειονομική βόμβα» την υγειονομική κάλυψη των ανασφαλίστων, επισημαίνοντας ότι «3.500.000 και πλέον ανασφάλιστοι και χιλιάδες πρόσφυγες, δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας στις μονάδες υγείας και τα νοσοκομεία». Καλεί δε, την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, να παρακάμψει τις όποιες αγκυλώσεις και να αναστρέψει αυτή την κατάσταση, προειδοποιώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα προβεί σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons