Alkaline Water Bottle: Το νέο hot gadget του Hollywood τώρα και στην Ελλάδα!

Το νερό καρύδας βρήκε τον αντικαταστάτη του!

Η τρέλα με τα οφέλη που προσφέρει το νερό καρύδας έκανε τον κύκλο της στα fitness πηγαδάκια των διασήμων στο Hollywood και τους τελευταίους μήνες βρέθηκε ο επάξιος αντικαταστάτης του.

Το αλκαλικό νερό λοιπόν πήρε την σκυτάλη, κύριως χάρη στο «Alkaline Water Bottle» που επιτρέπει στον καθένα να αξιοποιήσει τα οφέλη του για την υγεία και την εμφάνιση του.xromata_alkaline_water_bottle

Γιατί αλκαλικό νερό;  Αλλάξτε το νερό σας και αλλάξτε τη ζωή σας!

Τα 5 μεγάλα οφέλη του να ξεκινήσετε την κατανάλωση αλκαλικού νερού:

1. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ
Αποτοξινώνει το σώμα σας αφαιρώντας τα προϊόντα των φυσιολογικών όξινων καταλοίπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον , τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, αφύσικες τροφές και από την «κανονική» διαδικασία της γήρανσης. Τα όξινα απόβλητα που συλλέγονται στο σώμα μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις υγείας. Η καθημερινή πόση αλκαλικού νερού μπορεί να εξουδετερώσει την οξύτητα ξεπλένοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς.

2. ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ
Ενυδατώστε το σώμα σας: αυτό είναι βασικό για να διατηρήσετε ή να ανακτήσετε τη βέλτιστη υγεία. Κατά τη διάρκεια του ιονισμού, το φίλτρο του αλκαλικού νερού μετασχηματίχει το νερό σας σε μικρά συμπλέγματα που απορροφούνται πιο εύκολα σε κυτταρικό επίπεδο προκαλώντας «σούπερ ενυδάτωση» στο σώμα σας.

3. ΟΞΥΓΟΝΩΝΕΙ / ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ
Το αλκαλικό νερό δρα ως αντιοξειδωτικό, σαρώνει και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Επειδή το αλκαλικό νερό έχει τη δυνατότητα να απελευθερώνει ηλεκτρόνια, μπορεί να εξουδετερώσει αποτελεσματικά και να μπλοκάρει τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα.Το Ιονισμένο αλκαλικό νερό αναζητά τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών. Ο καρκίνος και οι περισσότερες άλλες ασθένειες δεν μπορούν να επιβιώσουν σε ένα οξυγονωμένο, αλκαλικό περιβάλλον.

4. ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟ PH ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Το Αλκαλικό νερό βοηθά στην ισορροπία του pH του σώματος, το οποίο τείνει να είναι όξινο, λόγω της διατροφής μας, υψηλή σε όξινα τρόφιμα, το άγχος και την έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες, όπως η αιθαλομίχλη. Αλκαλοποιεί το pH του σώματός σας από όξινο σε αλκαλικό pH, επειδή ο καρκίνος και πολλές άλλες ασθένειες δεν μπορούν να ζήσουν σε αλκαλικό περιβάλλον. Αλκαλική είναι η «φυσιολογική» κατάσταση των υγιών ατόμων.

5. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα μεγιστοποιώντας την ικανότητα του σώματός σας να καταπολεμήσει τη νόσο και να θεραπεύσει τον εαυτό του.

Ασθένειες που καταπολεμά-προλαμβάνει το αλκαλικό νερό

alkaline_astheneisΚαρδιαγγειακές βλάβες, καρκίνος, αύξηση του σωματικού βάρους και του διαβήτη, προβλήματα κύστης, πέτρες στα νεφρά, ανοσοανεπάρκεια, επιτάχυνση των ελευθέρων ριζών, ορμονικά προβλήματα, πρόωρη γήρανση, οστεοπόρωση και πόνο στις αρθρώσεις, πόνο στους μύες και το γαλακτικό οξύ, χαμηλή ενέργεια και χρόνια κόπωση, χαμηλότερη θερμοκρασία του σώματος, τάση στις λοιμώξεις, απώλεια της χαράς και του ενθουσιασμού, καταθλιπτικές τάσεις, χλωμή επιδερμίδα, πονοκέφαλοι, φλεγμονές του κερατοειδούς χιτώνα και των βλεφάρων, χαλαρά δόντια, φλεγμονές και ευαίσθητα ούλα, έλκη του στόματος και του στομάχου, κομμένα χείλη, περίσσεια του οξέος στο στομάχι, γαστρίτιδα, λεπτά και εύθραυστα νύχια, μαλλιά θαμπά με ψαλίδα, ευερέθιστο δέρμα, κράμπες στα πόδια κα.

Διάσημοι «Alkaliners»

Τα οφέλη της κατανάλωσης αλκαλικού νερού γίνονται γνωστά κάθε μέρα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους σε όλο το κόσμο. Έκατομμύρια άνθρωποι καταναλώνουν σε καθημερινή βάση αλκαλικό νερό και αποκομίζουν σημαντικά οφέλη στη ζωή τους.

Όπως είναι αναμενόμενο, κάθε επανάσταση στο χώρο της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας ξεκινά από την Αμερική. Έτσι συνέβη και με το Αλκαλικό νερό.

Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα, από προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς που καταναλώνουν συστηματικά αλκαλικό νερό και έχουν τοποθετηθεί δημόσια υπέρ του:

diasimoi_alkaliners_me_lezanta

Bill Gates, Barack Obama, Demi Moore, Brad Pitt, Beyonce, Tiger Woods, Oprah Winfrey, Angelina Jolie, Julia Roberts, Steven Seagal, Leonardo Dicaprio, Jennifer Lopez, Donald Trump, Madonna, Jack Nicholson, Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Janet Jackson, John Mayer, Earth Wind & Fire, Carlos Santana, Bill Clinton, Jimmy Carter, Aston Kutcher, Erin Brocovitch, Sylvester Stallone, Anthony Robbins, Chris Angel, Sammy Hagar, Ron Perlman, Jillian Michaels, Chuck Norris, Martha Stewart (4 machines), George Lucas, The Obama’s, Jay-Z, Steven Tyler og AeroSmith (7 machines), Toby Keith, Roger Daultry, Steve Harris (The Practice).
*Η λίστα δεν είναι πλήρης αφού στηρίζεται μόνο σε δημόσιες δηλώσεις.

Μάθετε περισσότερα για το Αλκαλικό Νερό και πως μπορείτε να αποκτήσετε το «Alkaline Water Bottle» στην επίσημη ιστοσελίδα για την Ελλάδα που βρίσκεται στη διεύθυνση: www.alkaline.gr 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons