Ποιοι είναι οι βασικοί κίνδυνοι για την εγκυμοσύνη μετά τα 35

1c02df27d.medium.jpg

Μια εγκυμοσύνη μετά τα 35 έχει και τα θετικά της. Συνήθως οι γονείς σε αυτή την ηλικία έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση και μεγαλύτερη εμπειρία ζωής οπότε ανταπεξέρχονται και καλύτερα στον ρόλο τους.

Καταφέρνει όμως η γυναίκα σε αυτή την ηλικία να φέρει εις περάς μια εγκυμοσύνη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υγείας; Η απάντηση είναι πως «ναι», εφόσον βέβαια δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας, η πλειοψηφία των γυναικών φέρνει στον κόσμο ένα υγιές μωρό. Παρόλα αυτά, οι πιθανότητες εμφάνισης ορισμένων προβλημάτων είναι περισσότερες όταν είστε 35 ετών και άνω. Ας δούμε ποιοι είναι οι βασικοί κίνδυνοι.

Γενετικές ανωμαλίες

Στα 35 οι πιθανότητες για χρωμοσωματικές ανωμαλίες, όπως το σύνδρομο Down, είναι μεγαλύτερες συγκριτικά με τις νεότερες ηλικίες. Αν π.χ είστε 25 η πιθανότητα του συνδρόμου Down είναι περίπου 1 στις 1.250. Αν είστε 35 ο κίνδυνος αυξάνεται σε 1 στα 400 και μέχρι την ηλικία των 45 είναι 1 προς 30.

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons