Έξι κρυμμένοι κίνδυνοι για την υγεία του παιδιού σας

MOTHER-CHILD-735x459.jpg

Οι πιο σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία των παιδιών δεν είναι έξω αλλά μέσα στο σπίτι και μάλιστα βρίσκονται σε κοινή θέα. Μάθετε ποια είναι αυτά τα απροσδόκητα επικίνδυνα αντικείμενα και λάβετε τα μέτρα σας.

Μαγνητάκια

Οι μαγνήτες που έχουμε όλοι στα σπίτια μας αποτελούν κίνδυνο πνιγμού. Αλλά με το μικροσκοπικό μέγεθός τους, το σχήμα και το χρώμα τους, καταφέρνουν να τραβούν το ενδιαφέρον των παιδιών – και καμιά φορά λειτουργούν ως αγχολυτικά – δεν παύουν όμως να είναι εξαιρετικά επικίνδυνα αφού πάντα υπάρχει ο φόβος κατάποσης. Στο παρελθόν κάποιες μάρκες έχουν ανακληθεί από την αγορά , αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Όταν δύο μαγνήτες εισέρχονται στο πεπτικό σύστημα, είναι «σαν να γίνεται τραύμα από πυροβολισμό στο έντερο, αλλά χωρίς το σημάδι της εισόδου ή εξόδου», λέει ο Scott Wolfson, διευθυντής επικοινωνιών στην αμερικανική Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων (CPSC). Τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν μαγνήτες είναι νόμιμα μόνο εφ “όσον η εταιρία τους δείχνει ότι συμμορφώνονται με το διεθνές πρότυπο ασφαλείας. Εάν υποψιάζεστε ότι το παιδί σας έχει καταπιεί έναν μαγνήτη, καλέστε τον γιατρό σας ή πηγαίνετε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr…


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons