Η φυσική λύση στα προβλήματα των μαλλιών

mallias-656x410.jpg

Μια νέα, καινοτόμος φυσική λύση στα προβλήματα που εμφανίζονται στο τριχωτό της κεφαλής κυκλοφόρησε και είναι 100% φτιαγμένη από ελληνικά χέρια!

Το Genethrix Herbal Intrafollicular Gel, που φέρει την υπογραφή του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Genomed υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα στην πύκνωση των μαλλιών, με ταυτόχρονη μείωση της εξέχουσας λιπαρότητας και της πιτυρίδας στην περιοχή εφαρμογής της γέλης.

Τα φυτικά προερχόμενα ενεργά συστατικά εγγυώνται την σφαιρικότερη δυνατή προσέγγιση στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης. Συγκεκριμένα επιτυγχάνονται τα εξής:

– Tοπική αναστολή της δράσης της διυδροτεστοστερόνης, την κατ” εξοχήν υπαίτιο της αδρογενούς αλωπεκίας.

– Ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή του τριχωτού.

– Παροχή με τα απαραίτητα μέταλλα και βιταμίνες που ενισχύουν την ανάπτυξη τις τρίχας.

Ίσως το σημαντικότερο από όλα τα χαρακτηριστικά του Genethrix είναι η δυνατότητα να παρέχει στον χρήστη εμφανώς πυκνότερα μαλλιά, μετά από μία ελάχιστη προτεινόμενη χρήση τριών μηνών, χωρίς την παρουσία παρενεργειών.

Τα προβλήματα που συχνά παραπονούνται ότι έχουν οι χρήστες προϊόντων κατά της τριχόπτωσης όπως υπέρταση, οίδημα στο πρόσωπο, στυτική δυσλειτουργία κ.α. εξαλείφθηκαν χάρη στον προσεκτικό σχεδιασμό της φόρμουλας από το επιστημονικό προσωπικό της Genomed και του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αυτό εγγυάται απροβλημάτιστη μακροχρόνια χρήση, σε αυτούς που επιθυμούν να δουν τον εαυτό τους να έχει το πλήθος  των μαλλιών που είχε πολλά χρόνια πριν, αποκτώντας ξανά νεανική εμφάνιση. Το προϊόν είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

genethrix.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons