Έραψαν το χέρι ηλικιωμένου στην κοιλιά του!

xasrd11-735x459.jpg

Ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος που βλέπετε στις φωτογραφίες, αναμφίβολα θα ένιωσε αρκετά έκπληκτος όταν άκουγε τους γιατρούς να του λένε ότι θα ράψουν το χέρι του πάνω στην κοιλιά του! Πράγματι, σύμφωνα με το Associated Press, οι γιατροί «προσάρμοσαν» το αριστερό χέρι του ηλικιωμένου Frank Reyes, στη κοιλιά, προκειμένου να θρέψουν το άκρο του.

«Είναι ένα περίεργο συναίσθημα», δήλωσε ο 87χρονος «θα κάνω τα πάντα για να γίνω καλά», συμπλήρωσε. Το χέρι του άντρα υπέστη βαρύτατα εγκαύματα μετά από σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια αλλαγής ελαστικού σε αυτοκίνητο. Το χέρι του ράφτηκε πάνω στην κοιλιά του για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, στο Houston Methodist στο Τέξας, όπου νοσηλεύτηκε ο ηλικιωμένος.

xasrd4.jpgxasrd1.jpgxasrd2.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons