Στο «Μαμάτσειο» ο Κουρουπλής

koyr1.jpg

Ο πρώην υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουπλής, επισκέφτηκε τη μονάδα του μαγνητικού τομογράφου του «Μαμάτσειου» Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.

Μέσα στην εβδομάδα, όπως είπε, θα υποβληθεί το αίτημα στην επιτροπή Πυρηνικής Ενέργειας του Δημόκριτου, για την άδεια λειτουργίας της μονάδας.

Ο κ. Κουρουπλής τόνισε ότι πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, η λειτουργία του οποίου θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε όλο το σύστημα των νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας.

Για τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας έχουν προβλεφθεί 33 θέσεις μόνιμου προσωπικού από την πρώτη κατανομή των 1000 θέσεων στο ΑΣΕΠ και θα κατευθυνθεί εκεί κι ένα ποσοστό από τις 2500 θέσεις που πήραν έγκριση από το Γενικό Λογιστήριο, ενώ θα καλυφθεί κι ένα μέρος των βραχυπρόθεσμων αναγκών από το προσωπικό που προσλαμβάνεται αυτές τις ημέρες, επισήμανε ο πρώην υπουργός Υγείας.

koyr2.jpg

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons